Op de website van de Zillertal Arena heb je een praktische boekingsservice. De boekingspagina’s zijn er in het Engels en Duits. En apart voor Wald-Koenigsleiten en voor Zell-Königsleiten-Krimml. Wil je accommodatie inclusief skipas boeken bij Bizztravel kijk dan hier

Wintersportweerman Hajo is een groot fan van de Zillertal Arena. In de sneeuwrijke winter 2005-2006 werkte hij in het Edelweisshaus in Königsleiten. Sindsdien komt hij er vaak terug. In de zomer als gids voor huttentochten en in de winter als ski coach in speciale clinicweken. Hieronder meer informatie daarover. 

In een van Hajo’s favoriete skigebieden – de Zillertal Arena – ben je in onderstaande weken van harte welkom in het gezellige Edelweisshaus in Königsleiten. Hajo is beide weken persoonlijk aanwezig en gaat dagelijks met gasten de piste op voor clinics in carving en freeriding. Hajo heeft 5 winterseizoenen als ski-, -telemark  en snowboardleraar in de Alpen doorgebracht en uiteindelijk zijn eigen vrije lesmethode ontwikkeld.

Wil jij eindelijk strak leren carven? Wil jij eindelijk flexibel leren omgaan met allerlei soorten offpiste sneeuw en optimaal genieten van de mooiste poedersneeuw? Wil jij aan je techniek schaven in een ongedwongen speelse setting waarin je vrij en optimaal en blessurevrij leert bewegen? Wil jij ’s avonds in het gemoedelijke pension je verrichtingen terug zien op video (Hajo filmt met 20x optische zoom en met super slow motion)?

Twijfel dan niet langer maar boek en ben erbij!

  • Hajo’s clinicweek 25 januari t/m 3 februari 2013 – meer informatie en boeken op dynamic-holland.nl
  • Hajo’s clinicweek 22  t/m 31 maart 2013 – meer informatie en boeken op dynamic-holland.nl

Hajo verzorgt de skiclinics en hij doet dit voor ieder niveau. Freeriden is juist geschikt voor iedereen van beginner tot crack. Alleen de absolute beginners gaan naar de skischool deze week. Voor de snowboarders is er een tweede instructeur. ’s Avonds geeft Hajo clinics lawinekunde en preparatie van ski’s (wachsclinic). Overdag wordt ook met lawinepiepers geoefend en voor liefhebbers wordt de week afgesloten met een echte skitoer deels binnen en deels buiten het skigebied (stijgen met vellen).   

Heb je vragen over deze clinicweken? Vul dan onderstaand formulier in!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *