Sauerland yes! Het is echt geweldig skiën en snowboarden daar. Tuurlijk qua oriëntatie kom je er een ander publiek tegen dan in Val Thorens of Ischgl. Vaak hoor je een Oost-Nederlands accent. Voor hen is het dan ook nog geen 3 uur rijden. Maar ook vanuit de Randstad en andere delen van Nederland is Sauerland niet te versmaden. De hoogteverschillen zijn klein maar de hellingen zijn leuk stijl! Tot een zwarte piste aan toe. Als je beweert dat je in Sauerland niet aan je techniek kunt schaven dan lieg je. Iedereen kan altijd en overal aan zijn techniek schaven. En als je dan ook nog het goede moment uitkiest, zo’n fase waarin Sauerland gewoon gehuld is een dikke laag poeder. Dan wrijf je je daar echt in je ogen en vraag je je af: ben ik hier echt in een paar uurtjes heen gereden?

De Wintersport-Arena Sauerland is personally aproved by wintersportweerman Hajo Smit!

De Wintersport-Arena Sauerland bestaat uit meer dan dertig aparte skigebieden en skigebiedjes. Langlauf is al minstens even gevarieerd: op meer dan 25 plaatsen zijn loipes. Onderschat niet de fun van een dag puur sleeën op de vele rodelbanen. En ook aan pisterestaurants is geen tekort. Zie ook hier de interactieve panoramakaart. Heb je een keer een dag slecht weer dan duik je natuurlijk in de wellness of met de kids in het avonturenzwembad.

Voor maar liefst 6 skigebieden gecombineerd is er een Wintersport Arena Card gecombineerde skipas goed voor 73 liften en 62km piste:

Volg de Wintersport Arena Sauerland ook op:

Die WIntersport-Arena Sauerland auf youtube

Foto:

Actuele webcam:

Voor alle webcams van de Wintersport Arena Sauerland zie hierrr.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *