[tabgroup] [tab heading=”Miniblog”]Wintersportweerman.nl is er trots op dat het prachtige Val d’Anniviers partner is van deze website. Geniet van de informatie op deze beknopte pagina’s en surf anders naar de website van het Val d’Anniviers.

Zie ook deze social media:    [blog_in_blog category_id=528] [/tab][tab heading = “Snowreports”][image img=”/wp-content/uploads/2012/12/martinhannart.jpg” url=”/website/val-d-anniviers” align=”img-left”]Onder deze tab lees je het hele seizoen actuele snowreports over de stad Innsbruck en zijn 9 skigebieden. Hajo schrijft deze updates op basis van webcambeelden, de recente weergeschiedenis en informatie van een reeks lokale ambassadeurs in de verschillende skigebieden. [blog_in_blog category_id=564] [/tab][tab heading=”Webcams”]

Hieronder een verzameling webcams uit de 4 skigebieden van het Val’Anniviers.

Zinal – Sorebois
 

Zinal dorp
 

Zinal Téléphérique
 

Grimentz
 

Grimentz dalstation
 

Grimentz 1600m
 

St. Luc
 

St. Luc
 

[/tab][tab heading=”Hajo’s tips”] [image img=”https://www.wintersportweerman.nl/wp-content/uploads/2011/09/pasfotohajo-150×117.jpg” url=”https://www.wintersportweerman.nl/wp-content/uploads/2011/09/pasfotohajo-150×117.jpg” align=”img-left”] Hajo’s secret tips over het Val d’Anniviers

♠ Vercorin is gemakkelijk bereikbaar vanuit het Rhônedal met een gondel. Dat scheelt eindeloze haarspeldbochten. En daarom is Vercorin ook zo geliefd bij paragliders: je kunt tot helemaal beneden vliegen! De familie Wagemakers runt al jaren een van de leukste hotels hier: het Victoria-Vercorin.

♠ Chandolin en St. Luc hebben een volledig geïntegreerd skigebied. Als je van klassiek houdt moet je eens overnachten in Hotel Bella Tola in St. Luc.

♠ Je kunt gemakkelijk van Zinal naar Grimentz skiën maar terug moet je met de bus. Deze twee skigebieden worden spoedig verder geïntegreerd.

♠ In Zinal is een hele actieve paragliding school: Vol-Libre. Je kunt er schitterende tandemvluchten maken of een cursus boeken.

♠ Meer tips volgen! 😉  

[/tab]

[tab heading=”Skitrips”]

Hier verschijnt spoedig info over speciale skitrips naar het Val d’Anniviers. Kijk ondertussen bij de speciale aanbiedingen van de VVV. [/tab][tab heading=”Route”]
Val d’Anniviers weergeven op een grotere kaart[/tab][tab heading=”Pistekaart”]pistekaart val d'anniviers

[/tab]

[tab heading =”Diashow”][dc_slider slider=”8172″ captions=”true”][/tab][tab heading=”Video”]Hajo in St. Luc Chandolin

Hajo in Zinal

Pistes Zinal open sinds 17 oktober

Bikini-humor

Humor tijdens de voorverkoop

[/tab][/tabgroup]