Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Skigebieden Rocky Mountains sloven zich uit met mooiste vroege sneeuwfoto’s

check ook eens

13 Reacties

 1. sneeuwfanaat schreef:

  Echt geweldig mooie foto s Hajo die de Washington post bij elkaar heeft gezet,zelden zulke beelden gezien die herfst en winter samen laten zien.Dank voor het delen!
  En hopen dat jouw seizoensvoorspelling uitkomt,vind hem erg gewaagd van je.

 2. Roy schreef:

  Ja fantastische foto de 2e! Schitterend!!

 3. Snowqueen schreef:

  Supermooi in Amerika, die foto’s uit de HP zijn bijna onwaarschijnlijk. Dank voor het posten! Enneh ik teken voor een schaatsperiode, al zou het er maar één zijn. Maar dan wel een met Molentocht-potentie als het even kan..

 4. Chalet bachteln, riederalp schreef:

  Vanavond ongeveer 20 uur nog geen regen in Noordwijk aan zee maar uit het niets enorm veel windstoten.Iedereen snel terrasspullen in veiligheid brengen…….

 5. Frederic schreef:

  De herfst is in het land and he is here to stay.
  Zowel GFS12 als EC12 berekenen voor de komende 8 dagen 25 tot 50mm neerslag in de LL. In de Ardennen zelfs lokaal tot bijna 90mm. Met andere woorden, haal die paraplu’s maar boven want voor hetzelfde geld zit er mogelijk ook voor de rest van de LL nog veel meer regen aan te komen.

 6. Roy schreef:

  De telegraaf geeft een artikel uit wat juist weer anders doet denken.. http://m.telegraaf.nl/article/23161166/zomer-laat-zich-niet-verjagen

  • Frederic schreef:

   Wat een belachelijk artikel @Roy. Wat noemen zij dan herfst? Continue regen met continu betrokken weer en continu een windkracht 10??? Dat noem ik storm 🙂 .
   En wat is dit nu voor een zin ‘regelmatig vallen er enkele buien’. Met andere woorden er vallen dus veel buien. Is dat dan zomer? Ik dacht het niet. Althans toch niet volgens mijn beleving.
   Het enige waar ze een punt hebben, is dat de wind minder stevig uit zal halen als eerder deze week nog berekend werd, en dat de temps op donderdag en vrijdag weer even opveren tot 20°C (in het zuidoosten mogelijk net iets meer) omdat we continu aan de warme voorzijde van een diepe hoogtetrog zitten. Maar wat heb je daaraan als het buiten sterk buiig is? Is dat dan zomerweer?

 7. Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

  Ach, oktober is zo’n maand waarin er veel mogelijk is…. wind ,regen, maar ook mooi rustig weer, heerlijk buiten genieten van de kleurenpracht tot een lekker warm zonnetje waarbij het overdag warmer wordt als in de maand augustus …… dat laatste is nu weer het geval als we naar de afgelopen week kijken, heerlijk buiten vertoeven, nog een terrasje pakken…… misschien dan de aankomende week al vast wat gaan wennen aan wat natter weer , met nog een enkel warmer dagje om het af te leren….. 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.