Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Schotland dikke sneeuw en verder nu over naar grote droogte

check ook eens

16 Reacties

 1. joke,riederalp schreef:

  Ik vrees dat er een heleboel skiliften vervroegd gaan sluiten ivm corona. En over paniek gesproken, Trump kan er ook wat van! Of het allemaal paniek is, de tijd zal het leren…..

 2. Remko schreef:

  De CO2 ambities komen met de vlieg verboden, reisverboden, thuiswerken, de aankomende industriële recessie zo maar dichtbij.

 3. EKlop schreef:

  Galtur ook dicht….

 4. Remko schreef:

  De 20 graden zie ik niet meer zitten in de kaarten. Eerder koel, 10-15, met nachtvorsten dan wel vorst aan de grond. Severe Wheather ziet ook een tendens naar fris weer voor Europa als gevolg van de ontwikkelingen op grote hoogte. De fruittelers zijn de nattigheid zat want de kansen op schimmelinfecties nemen hierdoor toe. Het is ook nooit goed.

 5. Michel schreef:

  Corona gekte ten top, blijk afgelopen week bij het seizoens einde van de cin cin geweest te zijn.

 6. danisnow schreef:

  @hajo: morgen eens een overzicht plaatsen van alle grote skigebieden die dicht gaan vanwege Corona? Zal toch niet veel meer open blijven? Sta je daar met 300 man dicht op elkaar te wachten bij de gondel

 7. Jorne schreef:

  Bizar… ik heb geen andere woorden
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584037389.jpeg[/img]

 8. Bart (Amsterdam) schreef:

  Inderdaad ongelofelijk:
  https://tirol.orf.at/stories/3038792/
  Tirol beendet die Wintersaison

 9. Peter van L schreef:

  Ja, daar gaat onze skivakantie voor dit seizoen.

  • Mark (Breda) schreef:

   Voor iedereen die nog zou gaan….vervelend nieuws. Maar net zoals bij alles is het even zitten op de blaren voor het hogere doel.

   Het is allemaal erg surrealistisch. Bijna apocalyptisch zoals bij mij op kantoor. Vrijwel niemand en alle externe afspraken afgezegd. Voelt erg vreemd…

   Voor de C02 uitstoot, stikstof e.d. wel positief.

 10. Aart schreef:

  Ganz groser scheiße 🙁
  Kijken of Frankrijk nog een optie is, maar vrees met grote vreze dat die de boel ook gaan dicht gooien. Iemand een site waarop het coronanieuws in Frankrijk te volgen is?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.