Schmitten nite race

Op 6 februari 2018 is het zover, dan vindt de Schmitten Nite Race weer plaats in Zell am SeeKaprun. Nog nooit van gehoord? Eerlijk, voor mij was dit nieuw, maar het lijkt alvast wel superleuk. Wil je meer weten over de race van dit jaar, blijf dan zeker lezen. Ben je hier al eens naar toe geweest? Deel dan zeker jouw ervaring onderaan!

Schmitten Nite Race

Het racecircuit verplaatst zich van de berg van Zell am See- Kaprun naar het centrum. Voor de 10de keer al dit seizoen! Racen doorheen het midden van de stad, op echte sneeuw en echte slalompaaltjes. Ervaar het wedstrijdgevoel wanneer de deelnemers racen om eerst van het platform richting de voetgangerszone knallen.  Het is iets anders toch dan op een gewone berg?

Schmitten nite race

Dit evenement lokt jaarlijks tal van beroemdheden en ski-legendes richting Zell am See. De race creëert dan ook een unieke sfeer in het centrum en lokte vorig jaar wel 3000 toeschouwers. Je kan het de trots van de skischool van Zell am See noemen, en terecht. Zowel vrouwen, mannen als de juniors komen hier aan de start. De winnaar van vorig jaar ging op 11,28 doorheen het parcours over de finish!

Schmitten nite race

De toegang is gratis en de sfeer en begint dit jaar om 17H00. Plaats van het gebeuren is het centrum van Zell am See. Na de race vind er nog een optreden plaats, vorig jaar was hier ook een heus aprés-ski feest voor de race. Gelukkig moet jij daarna niet deelnemen voor de eerste plaats ;-).

Nite-Race-2017-6522

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Schmitten, klik maar even hier!! Ben je aan het twijfelen, dat hoeft niet langer want die week vindt ook de spectaculaire BalloonAlps plaats. Genoeg redenen om een weekje Zell am See – Kaprun te plannen in februari 2018! Daarnaast kan je hier natuurlijk ook genieten van een top wintersportgebied.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!