zonneklok

Ai wat is een Apple Watch lelijk en ai wat is een Zwitsers precisie-uurwerk duur. Maar o hoe mooi is die zonnewijzer op het gemeentehuis van Megève. Ik wilde er meteen ook eentje hebben. Hieronder een mooi adres voor je eigen zonnewijzer. Houd je bioritme ook een beetje in toom bij de wisseling van zomertijd en wintertijd. Wie heeft er een zonnewijzer thuis?

bestof

Voor we naar een paar leuke modellen kijken eerst nog even dit kiekje uit Megève. Ja deze mooie Franse plaats is terecht lid van deze exclusieve club. Grappig trouwens dat ze Kitzbühel verkeerd spellen.

lef

Die is leuk!

utrecht

Kijk dat komt in de buurt van de klok in Megève.

glas-zonnewijzer

En deze is verrassend! Van deze glazen kan ik helaas geen prijs vinden. Lijkt het je wat een zonnewijzer? Voor 342 euro heb je al een mooi kleintje van messing. Wat mij betreft rustgevender dan een Apple Watch! 😉

Categorieën: Allerlei

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.