Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Schitterende wolkenluchten in Franse skigebieden die gewoon nog draaien

check ook eens

3 Reacties

  1. Marcel (Megaski) schreef:

    Hajo,

    mooie reclame voor de Franse alpen, maar kan je me vertellen wat er vanaf morgen in Sankt Anton (Arlberg) gaat vallen? Bergfex houdt het al dagen op sneeuw op donderdag, vrijdag en zaterdag. Heb jij met jouw kennis hier zicht op?

    • Hajo schreef:

      Ja idd 3 dagen sneeuw. Zaterdag aflopend. Ik verwacht 15cm in St Anton. Beneden kan het net regenen. 80% kans sneeuw in dal.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.