Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Schitterende webcamplaatjes Zwitserland beetje hogerop

check ook eens

3 Reacties

 1. Jelte schreef:

  Hier in Hochgurgl is afgelopen 2 uur ook ongeveer 10cm sneeuw gevallen, en het leuke is het gaat maar door. Volgens geleerden hier komt er komende dagen nog meer. Vandaag 58 km gedaan, lukte me niet om gehele gebiede te doen van 70km(morgen weer een dag).

 2. Eric schreef:

  Veel sneeuw in het weekend???

  Kijk is naar deze link het weerbericht vanzojuist op de orf

  http://tvthek.orf.at/l/programs/972117-Wetter-ZIB-20

 3. Jochem schreef:

  Leuk, ik herkende zelfs vanaf de thumbnails de webcams van Adelboden-Lenk al. Heb daar vorig jaar heerlijk kunnen skiën!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.