Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Schatgraven in Obertauern: dikke kans op gratis skipas en deelname

check ook eens

1 Reactie

  1. 26 maart 2018

    […] Vele skigebieden sluiten dat warme weekeinde maar lang niet allemaal. Nog een rits partners van Wintersportweerman gaat door tot 15 april (Val d’Anniviers, Champéry), tot 22 april (St. Anton am Arlberg), tot 27 april (Les Menuires) of zelfs tot 1 mei (Obertauern). De aanmeldingen voor het Gamsleiten Kriterium in die laatste plaats op 14 april stromen binnen. Het wordt gezellig. Er zijn ruim voldoende carpool mogelijkheden. Meld je ook aan! […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.