De kerstvakantie komt eraan! Heb je eraan gedacht een skituigje te kopen voor de kleinsten of allerkleinsten? Hierboven zie je mij in actie met dochterlief toen ze een jaar of 3 was. Het is echt de manier om je kind al vroeg op de ski te krijgen en binnen een week zelf te leren remmen in sneeuwploeg op een blauwe piste. De manier ook om er als ouder met volle teugen van te genieten terwijl de situatie 100% veilig is voor je kind.

Vanaf een jaar of 6-8 willen kinderen graag op skiles met andere kids. Niets leuker dan dat. Vooral in Oostenrijk waar je dan vaak ook een Nederlandse skileraar of juf hebt. En een klasje vol Nederlandse kinderen. Maar tot die leeftijd is het toch het leukst en gezelligst om bij papa en mama te blijven. Om ouders te helpen van hun kind niet te veel en ook niet te weinig te verwachten heb ik een e-book geschreven vol met tips. Het skituigje neemt een centrale rol in in dat e-book.

Als je een skituigje online in de shop bestelt, krijg je meteen dat e-book al toegestuurd. Twijfel je nog? Zie dan ook deze review. Nieuw dit seizoen is dat de skituigjes ook naar de accommodatie in Oostenrijk kunnen worden verstuurd als je dat handig vindt.

Categorieën: Shop

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Gesloten voor reacties.