Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Scandihoog brengt ons uiteindelijk warmte en bakken sneeuw naar Groenland

check ook eens

8 Reacties

 1. Asten (Harmelen) schreef:

  Nee, jammer genoeg relatief weinig neerslag in vrijwel het gehele Alpengebied deze winter (hoe gek het ook klinkt). De setting zoals we die begin januari hadden had nog minstens 2/3 keer herhaald mogen worden in de navolgende maanden..
  Komend seizoen nieuwe kansen.. en wellicht dus ook nog de komende periode…

 2. Frans v schreef:

  Geen gekrab met deze droge lucht

 3. anno schreef:

  weet iemand wat de wind gaat doen vannavond? Blijft het zo hard waaien?

 4. Asten (Harmelen) schreef:

  Ook vanavond valt De Bilt weer op met (weliswaar geringe) positieve afwijkingen gedurende een groot deel vsn de avond tov weerstations in de ongeving. En dat met een lekker noordoostelijk briesje..

 5. Lena schreef:

  Hajo, fijn om te weten dat het hier in de lage landen weer wat warmer gaat worden!

  Wat zijn de vooruitzichten voor de Franse Alpen (d.w.z. vanaf 19 april)? Ik zie dat het daar nattigheid (regen!) gaat geven, kun je al iets zeggen over de sneeuwgrens in Les Trois Vallees of Tignes? Moeten we een regenponcho meenemen of is er hoop op een laagje verse sneeuw?

  • Breunis (Nature Trail) schreef:

   Volgens veel weermodellen grote kans op neerslag in de periode 19 – 21 april. Totale neerslag 8 -18 mm. Sneeuwvalgrens 1700 – 2100 meter.
   Vanaf 23 april afnemende kans op neerslag.
   Gezien de termijn vanaf 23 april nog veel onzekerheid.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.