Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Scandihoog brengt de zomer terug ?

check ook eens

27 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Hoi Jeroen, Zou je dat laatste kaartje kunnen uitleggen? Snap daar echt niks van.

  • Jeroen Elferink schreef:

   Hoi Roland. Natuurlijk ! Had ik misschien beter ook in de tekst kunnen doen. Het is een overzichtskaart van een deel van ons zonnestelsel. Op de ronde schijf staat als middelpunt de zon. Rechts daarvan, in het geel, staat onze aarde. De verhoogde golven/stralen met een fellere kleur zijn de plasma schermen die de zon afvuurt. Volgens dit model bereikt 1 zon plasmascherm morgen de Aarde. Als een plasmascherm de Aarde bereikt, is er een grote kans op Nooderlicht.

 2. Ab schreef:

  @Jeroen, bedankt voor je bericht en ja mss idd echte zomerse weer aankomende week 🙂 I.i.g is de EC 15daagse van vanmorgen aardig opgewarmd en krijgt de EC oper run die zo warm uitpakte vanmorgen toch veel steun ineens vergeleken met de voorgaande pluims. Nu een ENS gem van boven de 25gr en veel lijntjes richting de 30gr of meer. Nog ff afwachten kan zomaar weer wijzigen de komende dagen. https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/6617879751.png

 3. bruno schreef:

  En de Alpenlanden???

  • Jeroen Elferink schreef:

   De Alpenlanden hoeven komende week niks te vrezen, waarschijnlijk overal de volle week ”hochsommer” en ”badewetter”. Enkel dreiging door mogelijk forse onweersbuien in de namiddag.

 4. Destiny schreef:

  Beste wintersportweermannen!

  Ik ga binne twee weken naar badhofgastein. Nu blijkt het dat ze het daar “de pisfontein” van Salzburg te zijn.. Wil dit zeggen dat ik heel de week regen krijg of is mijn schrik daarvoor ongegrond?

  Grtz
  Destiny

  • Jeroen Elferink schreef:

   Hoi @Destiny

   De komende dagen gaan wij ook focussen op de Alpen. Zelf ga ik over 2,5 week naar Brixen im Thale (Tirol). Voor nu kan ik helaas geen uitspraken doen op die termijn. Het is helaas nog te ver…

   • Mark (breda) schreef:

    Aantal jaar geleden in bad hofgastein geweest. Overal prima weer maar in dat dal wolken, vaak regen en koud. Combi van richting en hoogteligging van omgeving volgens mij.

 5. Siem schreef:

  Mooi bericht Jeroen. Nu maar duimen voor het zomerweer.

  Vandaag toch ook voor een groot deel van de LL prima weer, kijken wat de kaarten vanavond gaan doen.

  Fijne avond

 6. Paul A. Club1989 schreef:

  Jajaaaa bijna alle modellen aan boord voor een zomerse periode! 😉 gisteren op de kermis in Dordrecht nog mijn winterjas aangehad met miezerregen 🙁

 7. Spoetnik schreef:

  Benieuwd: meestal wordt op het laatste moment alles weer naar beneden bijgesteld. Eind deze week vakantiebegin. Tja en wat moet je dan anders dan zomerweer in het vooruitzicht stellen. Net als met Hemelvaartsdag en Pinksteren. Enfin, we zullen het zien, maar ik zie het nog niet gebeuren (de Duitse weermannen en vrouwen houden ook al weer een slag om de arm -;))

  • Leo schreef:

   De vakantie zal ons een zorg zijn Spoetnik 😉 Waarmee ik wil zeggen: we hebben er geen enkel commercieel belang bij. Wat je hier leest zijn dus voor 100% eerlijke laatste inzichten. Natuurlijk; geen garantie dat ze uitkomen 😉

 8. Ab schreef:

  1 model is totaal ontspoord qua tempr verwachting volgende week. Wat een warmte explosie verwacht NAVGEM 12z haha… 😛
  Toch maar ff melden voor ge-interesseerden 😉

 9. Leo schreef:

  Nooit gepubliceerd vanwege de extremiteit Ab maar iets vrijwel identieks zagen we (m.n. Jeroen) eerder (afgelopen zondagavond) in het GFS voorbijkomen:

  Theoretisch kan het dus 😉

 10. Leo schreef:

  As we speak.. ontploft ook de nieuwste GFS run. (Dikke) 35 plussers volgende week do, vr én za. ?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.