FOT_53034480

Foto: Guillaume Lucazeau

Doe mee aan de Savoie Mont Blanc fotowedstrijd! Ga jij deze winter naar een skigebied in de Savoie Mont Blanc dan kun jij meteen gaan voor een complete wintersportvakantie voor 2 personen in de volgende winter. Er zijn mooie prijzen voor de tien beste inzendingen. Kijk in welk Frans Departement jouw skigebied ligt. Is dat Haute-Savoie of Savoie dan kun je meedoen.

Goede kans trouwens dat als je in Frankrijk geboekt hebt dat je inderdaad naar Savoie Mont Blanc gaat. Want alles valt daaronder van de Portes du Soleil in het noorden tot de bekende skigebieden in de Maurienne – zoals Les Sybelles en Valfréjus – in het zuiden. In het midden liggen de megaskigebieden die elke wintersporter tenminste van naam kent: Les Trois Vallées (Les Menuires, Val Thorens, Méribel en Courchevel) en Paradiski (Les Arcs en La Plagne), Espace Killy (Val d’Isère en Tignes).

Meedoen is heel simpel! Stuur je foto in via onderstaand formulier en noem welk skigebied het is, in welk skidorp je accommodatie had en geef een toelichting. Je foto komt dan automatisch te staan op deze webpagina.

Dank voor het meedoen en tot ziens in Savoie Mont Blanc!