Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Sauerlandwinter ja maar wordt het in NL een witte Valentijnsdag of niet?

check ook eens

152 Reacties

 1. Remko schreef:

  Er valt wat motsneeuw in Zutphen en het kleurt wit. Al is het maar een beetje, maar toch.

 2. Vlietje schreef:

  Deze maandag gaan snowboarden en skiën met de kids (studiedag basisschool) in Winterberg. Moet zeggen die sneeuwlaag daar heeft me zeer positief verbaasd. Die kan inderdaad tegen een stootje zeker nog de komende periode.

 3. Geert schreef:

  Laat het nu nondejuu es 5 cm sneeuwen! En laat dat donkerder gekleurde vlekje net naast Brussel ook maar bewaarheid worden. Kunnen we toch even een winterse zaterdagochtend meemaken. Ik vrees alweer voor helemaal niks…maar hoop doet leven.
  MOD: Geert, svp houd het netjes!!

 4. Roland Bodegraven schreef:

  Leuke vooruitzichten voor komend weekend, maar wel een beetje een mini berichtje toch?

 5. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Gfs 6h komt met sneeuw voor de noordalpen volgend weekend met lage sneeuwgrens!!! Tredje in de maak?we houden het in de gaten hier

 6. Jaap schreef:

  Potvoldriedubbeltjes. Wat kunnen volwassen mannen zich druk maken over een paar centimeter sneeuw in hun voortuin. Stel je niet aan of ga in een land ver van de nooordzee wonen. Dit is toch WINTERSPORTweerman? Kan het gewoon over het weer in de Alpen gaan waar we over het algemeen WINTERSPORTEN. Thanks!

 7. Ronaldo schreef:

  @ALL
  Bij WSWM mag veel, kan veel en je mag zeker je mening ventileren. Maar schelden of vloeken doen we gewoon niet. Lees de spelregels.
  Respect naar iedereen is het devies. Daar hoort vloeken en schelden niet bij!!

 8. Mark (breda) schreef:

  Nu er hier toch wat rake woorden vallen….ik vraag me wel eens af of de mensen in Siberië andersom redeneren. Die kijken reikhalzend uit naar de runs die de eerste keer plus-temperaturen laten zien, die willen warmte en geen kou, sneeuw e.d.

  Alles is relatief en ja, soms is het kwalitatief uitermate jeweetwel het winterweer hier. We doen ook massaal mee aan loterijen met de kleine kans om iets te winnen….met soms een beetje winst. Vaak verlies. Houd het spannend.

  En als het dan een keertje valt….ja, die ene keer. HEERLIJK!

  Geniet van jullie vrijdag en de aankomende sneeuw. Graag daar wel meer info over! Want kan ik de weg op morgen?

 9. Ruben schreef:

  Hier in het zuidwesten!! Op sloten in de luwte zowaar een ijslaagje. #Hellevoetsluis

 10. Eduard schreef:

  Toch goed voorspelt vind ik, het is nu echt wel weer winters en het houd nog even aan ook. Volgende week is iedereen dit weer alweer vergeten want dan staat opeens de lente voor de deur. Het weer blijft fascinerend waren de mensen ook maar zo fascinerend.

  We leven in een kikkerlandje waar Koningwinter niet de baas is, heel soms lukt het Koningwinter om de baas te spelen in ons landje. Die tijden gaan echt wel terugkomen. Tot die tijd is elke mm die als sneeuw valt en alle temperaturen die rond of onder het vriespunt zijn meegenomen.

  Allemaal fijne krokusvakantie en iedereen weet dat de klaagmuur in Israël staat, ga er eens langs zou ik zeggen. 🙂

 11. Geert schreef:

  Wat een heisa om een vloekwoordje. Met alle respect voor de regels op de site hier…en aangezien ik dan ook maar een lezer en reageerder en niet de vader van deze site…zal ik me er dus aan houden. Maar, ik wou toch het volgende kwijt…ik heb hier de voorbije weken meer het woord “zeikerd” gelezen dan gelijk welk ander woord…en deze reacties blijven dan gewoon rustig staan. En dit zijn dan regelrecht persoonlijke aanvallen. Ik val niemand aan…laat iedereen in zijn mening en waarde. Hierboven ook weer word ik aansteller genoemd omdat ik wel hou van een winterse situatie in mijn voortuin. Dat zijn persoonlijke aanvallen die gewoon blijven blinken in de reacties. Als ik daar nu van houd! Iets verkeerds mee? Ik benoem degene die schreeuwen om sneeuw in de Alpen toch ook geen aanstellers. Ieder z’n ding en vooral Leven en Laten Leven.

  • Eduard schreef:

   Je bent toch niet de broer van, want die snapt er ook geen drol van. 😉

   Leven en laten leven, geldt allang niet meer op deze planeet. Men wordt geacht eigen verantwoordelijkheid te nemen en te kennen. Niet naar anderen kijken maar naar jezelf. Het woord dat jij gebruikt slaat gewoon nergens, er zijn genoeg alternatieven daarvoor maar jij kiest nu juist dat woord. Waarom?

 12. Eric | schreef:

  Hebben we het nu nog steeds over winterweer in NL. Al jaren een drama. Toch?.. Heb geen molentocht gezien, geen vloksneeuw en zo kunnen we wel doorgaan

  Maar dan maar een berichtje uit St Johann in Tirol. Pistes liggen er geweldig bij
  Zon zon zon.
  .erg rustig en van smelten van sneeuw niets te merken. Is gewoon griffig.
  Hier heb je iig nog winters of prikken van winter. Vanmiddag zou je ook heerlijk in een strandstoel kunnen zitten… omdat het kan..
  Wie weet doe ik morgen nog wel een updateje uit ander gebied. Fotos sturen lukt niet zijn helaas te groot

  • Thijs schreef:

   Wat kraam jij een onzin uit zeg.. ik weet niet waar jij woont, maar hier is alles helemaal wit van de sneeuw en hebben we alweer de 3e ijsdag achter elkaar. Heb niet exact bijgehouden maar hebben toch al dik meer dan 10 dagen gehad dat er hier sneeuw ligt. A.s weekend zijn er ook weer aarsig leuke sneeuwkansen voor de benelux. Ik denk nadat ik de laatste kaarten van het asperge model heb bekeken er zomaar eena een verrassing op sommige plekken kan komen. Asperge laat toch op sommige plekken 6cm zien.. zou mij niks verbazen als er ergens 10 cm valt. Wij hebben hier laatst een hele week kunnen schaatsen en meerdere sneeuwperiodes gehad. Prachtige ijsdagen met zon en rijp. Gevoels temps overdag van – 10… voor echt winterweer moet je misschien naar de oeral gaan

   • Daniel schreef:

    Thijs, Misschien tijd om je even te verdiepen in een ander en de rest van NL? Hele grote delen van NL is geen vlok sneeuw gevallen, op 1 nachtje na waarbij het om 07.00 al weg was gedooid. Van uitgebreide schaatspret is er absoluut geen sprake geweest, de waaghalzen hebben redelijk kunnen schaatsen maar van grootschalig schaatsplezier hebben we niet kunnen genieten.
    Dus over onzin uitkramen gesproken.

    • Thijs schreef:

     Volgens mij heeft toch een groot deel van nl winterse omstandigheden gehad. Van gelderland tot groningen zowiezo. En de eerste vorstperiode kon je zowat in het hele land schaatsen..

   • Stefan Kaptein schreef:

    Ik weet niet hoe jij denkt, maar dat het bij jouw in je achtertuin misschien wit is en je op het ijs hebt gestaan wil niet zeggen dat het in heel Nederland winter is. Zeker omdat het zo plaatselijk is en dus niet landelijk kan je conclusie alleen maar zijn dat er van echt winter in heel de lage landen geen sprake is. Net zoals in de alpen zijn er een paar gebieden die eruit springen, maar als je echt het gehele plaatje bekijkt is deze winter echt achter gebleven. De sneeuwhoogtes in veel gebieden bewijzen dat. Dus maak nu niet dezelfde fout als hier op deze site door te algemeen gaan benoemen. De alpen zijn heeeeeel groot, dus een meter sneeuw voorspellen in de alpen is dus gewoon de boel bedonderen.

    • Derso schreef:

     Haha wat een zieke reactie…

     Laten we iedereen zelf bepalen of hij tot de conclusie komt dat het winter is. Er is geen definitie van, behalve het seizoen “winter”. Daarnaast zitten we bijna op 40 Hellmann punten. Wat, natuurlijk magertjes, een “normale” winter classificatie is. Maar idd, lekker depri doen 😉 De één is er blij mee, de ander vindt het niets. Voor mij niet, in het zuiden is deze tweede periode een dikke sisser….

     Die sneeuwhoogtes in gebieden zoeken is lastig. Er staat overal wel 80cm in het dal en 1+ meter boven. Natuurlijk onzin, maar als je het dan toch over bedonderen hebt…. Ga je ook roepen bij skigebieden dat ze de boel bedonderen? Of doe je net als Eric genieten van de pistes die er toch een stuk beter bijliggen dan de afgelopen jaren. Volgens mij stiekem wel.

     Je kunt in een bericht toch niet gaan zitten zeggen. In de alpen valt 0cm en op enkele plaatsen een meter. Misschien wel doen, lekker bruikbaar en vooral lekker realistisch. Ik denk ook oh lekker een meter en dan blijkt dat niet in Frankrijk te zijn, staat in het bericht. Vrij duidelijk… Waar lees je het trouwens? Of is dit gevalletje blijven hangen in dezelfde niet ophoudende kritiek?

     • Stefan Kaptein schreef:

      Ja Derso, de skigebieden bedonderen de boel ook. Die sneeuwhoogtes op veel sites slaan werkelijk helemaal nergens op. Maar het is maar wat je wil geloven. En ook ik ga volgende week gewoon weer genieten van die 75 cm sneeuw in Brixen im Thale (ook al is het hooguit 20 cm wat er ligt). En die pistes liggen er ondanks deze matige winter echt wel goed bij, maar doe dan wel eerlijk vermelden dat dit dankzij de kunstsneeuw is die voor de kerst gespoten is. Maar het eerlijke verhaal is natuurlijk nooit zo spectaculair als het Telegraaf stile verhaal.

     • Derso schreef:

      Ah gelukkig Stefan. Ik ben het overigens wel met je eens dat die titels echt nergens voor nodig zijn. Kan er alleen niet telkens over vallen. Sta er echt van te kijken hoe men zich daar aan stoort!

      Veel plezier in Brixen! Hopelijk wordt het niet tè warm. Ik waag mezelf in Maart nog even naar Les Arcs, minder föhn daar…

     • Stefan Kaptein schreef:

      Veel plezier in Les Arcs Derso. Natuurlijk ben ik het met je eens dat een ieder voor zich mag bepalen of een winter geslaagd is, of niks waard. Is hetzelfde als eten, over smaak vat niet te twisten dus dat gaan we ook lekker niet doen. Ik hoop voor iedereen dat deze winter toch echt nog even de tanden laat zien, al moet hij wel gaan opschieten. Dus als iemand Frau Holle nog tegen komt…..sla haar even hard op de kont namens mij en zeg dat ze aan het werk moet……..en rap een beetje.

    • EKlop schreef:

     Nederland is ook geen ‘winterland’. we zitten nu op 33,3 punten, een normale winter is tussen 40-100 dus zo gek zitten we niet. Sfeermakerij met termen als ‘Drama winter’

     • Erwin schreef:

      klopt.een matige winter opnieuw. Na drie jaar op niks had ik wel meer verwacht dan dit. al halen we de 40. dan nog is het binnen normaal aan de zachte kant. Ik vond het weer zwaar teleurstellend deze winter in ieder geval.

     • Jannes schreef:

      Tja, dat blijft toch echt een gevoel 😉
      Deel ik niet met je, de houtvoorraad ook niet haha!

   • Skiwi schreef:

    Om maar over Vlaanderen te zwijgen, bij ons was ‘t nog slechter…

   • Nee @thijs, @Eric kraamt helemaal geen onzin uit, integendeel zelfs…
    Ook waar ik woonachtig ben hebben we buiten enkele nachten met lichte vorst niet veel winter gehad, welgeteld één keer een dun laagje sneeuw wat exact één dag bleef liggen en nadien al weer snel verdween door de oplopende temperaturen.
    Er was ijs op sloten en vijvers maar jammer net niet voldoende om te kunnen schaatsen, amper 2 tot 3cm telde de ijslaag.
    Dus ja, jij hebt geluk om toevallig in een regio te wonen waar het wel winterde.
    Maar als je de Hoge Venen meerekent dan hebben wij Belgen echt wél héél véél winter gehad dan alle Nederlanders samen. 🙂

   • Bas schreef:

    Was bedoeld voor Thijs waarom komt dit niet onder zijn bericht als ik op antwoorden druk?

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Mooie foto s Eric .top

 13. Ab schreef:

  Vrijwel geheel NL nog in de vorst vrijdag overdag m.u.v het ZO van NL.
  En komt er weer zo een ijsdag bij. Want zie de tempr. niet echt meer oplopen omdat er geen zon aan te pas komt en het alweer geheel bewolkt is met zo en nu en dan wat motsneeuw.
  Later vandaag en in de nacht naar zaterdag toe mogelijk wat intensiveren van de sneeuw.
  Ik zie wel waar het naartoe gaat.
  Hier de actuele tempr in NL. Koud hoor brrr 😉 http://www.mupload.nl/img/noxhzgvlgnhe4.png

 14. Derso schreef:

  Eindhoven al de hele dag enorm kil, donker en toen straks motsneeuw. Weinig aan dit weer, van mij mag de zon schijnen…

 15. wouter schreef:

  Hajo, waren de kaarten met vooruitzichten voor de Alpen vanmorgen zo slecht dat je het maar bij 2 mooie foto’s hebt gelaten 🙂 ?

 16. Ebbe schreef:

  Weermannen en of weerfans of wie er zich aangesproken voelt Zijn er nog nuttige analyses van de laatste run kaarten en ensembles van GFS en EC voor de Alpen ?

 17. Mark (breda) schreef:

  De snack van Ronaldo gaat over de sneeuw van morgen denk ik?

 18. Ab schreef:

  Dit is wat GFS 12z verwacht omtrent de sneeuw van komende 24 a 36 uur. Vooral het westen van NL lijkt ervan te krijgen. De hoeveelheden verschillen nogal per model. Niet teveel waarde hechten aan deze hoeveelheid maar geniet van de voorpret 😉 http://www.mupload.nl/img/tspqbvrrzz57d.gif

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Zou mooi zijn Ab ook een keer een witte wereld in het westen!gfs12 komt ook weer met een sneeuwsignaal (touch en go front)voor de Alpen volgend weekend.Wel met iets hogere sneeuwgrens dan de 6 h run

  • Daniel schreef:

   Waar kan ik tekenen? Krijg ik ook eens 6cm sneeuw 🙂

   • Ab schreef:

    @Daniel, ik lijk straks al wat een beetje te krijgen 😉 Gebied boven zuid-NL wat richting Zeeland en Zuid-Holland lijkt te trekken intensiveert wat. Hier kan je het volgen
    http://www.weerslag.nl/sneeuw#

    • Spyfromthesky schreef:

     Ab,

     Ik woon in Dordrecht. Van mij mag het nu wel lekker vallen hoor. Hoe meer cm, hoe meer lol. Het geeft nu toch niets meer voor het eventuele beetje ijs dat er ligt :>).

     Denk je dat er veel gaat vallen?

     En als de sneeuw valt dan is het geen virtuele voorpret meer!

     Spyfromthesky (Arnold)

     • Ab schreef:

      Denk toch wel een aantal cm @Spy. 2 a 3 cm. Gebied nu boven Brabant draait hierheen richting Zuid-Holland en Zeeland. Denk dat jij straks heerlijk aan het lantaarnpaal staren bent 😉

    • daniel schreef:

     Ik denk dat het tegen gaat vallen in het Westland en het Groene Hart. Noordkant van het frontje lijkt wat te doven.

     • Ab schreef:

      Het zuidelijke deel van Zuid-Holland waar westland onder valt lijkt goed te zitten. Je zal eerder de noordelijke deel bedoelen die lijkt idd wat bekaaid af te komen. We zullen zien komende uren wat het gaat worden

 19. retep schreef:

  Hier in Oisterwijk begint het nu te sneeuwen om 18.00h

  • qlubtempo schreef:

   Die van de 26ste is lekker hoor, nee begin erin te geloven dat er nergens in de Alpen wat te klagen valt gedurende de krokus weken.

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Haha mooie update Hans! Frau holle moet die eerste kaart ff aanpassen aub.Dag erna arriveer ik in de olympiaregio tirol dus vandaar

  • Roy schreef:

   Hans met die drie platen heb je eigenlijk het hele GFS 12h run besproken. Die eerste is nog interessant om in de gaten te houden. Een aankomende depressie wordt in feite weggedrukt door snel opkomende hogedruk vanuit de Azoren. In hoeverre dat daadwerkelijk gebeurd is nog wel iets om voor te duimen. Die laatste 2 zijn meteen de cliffhangers oftewel mooie lichtpuntjes voor de allerdrukste wintersportweek van het jaar. Er zullen mensen lachen om die termijn maar het ontdekken van een trendje in de komende tijd kan zeer waardevol zijn. We blijven analyseren.. 🙂

   • Roy schreef:

    Iemand ooit van CENTRO DE PREVISÃO DE TEMPO E ESTUDOS CLIMÁTICOS oftewel CPTEC model gehoord? Ik nog nooit maar na het te hebben gegoogled blijkt het het Brazilaans weermodel te zijn. Hoeveel waarde het heeft weet ik niet maar dat model laat het hoog zodanig kantelen en afzakken dat de Alpenregio zo goed als in de koude lucht blijven komende week. Waar de zuidelijke wind juist vooral over Frankrijk de Benelux instroomt zouden in dit model de Alpen weer koud blijven. Voor wat het waard is:

   • Hans schreef:

    Heeft @Ronaldo ook een vrije avond……. 🙂
    We blijven opletten @Roy. Wie weet wat er nog gaat en staat te gebeuren.

 20. Mark (breda) schreef:

  In Breda sinds 10 minuten sneeuw.

  Bring it on!

 21. Kijk, mooie berichten weer @hajo, daar wordt een mens vrolijk door.
  Een winterliefhebber smult van dergelijke vooruitzichten en ik hoop echt morgenochtend een
  mooie laagje sneeuw aan te treffen wanneer ik mijn rolluiken opentrek. 🙂
  Ongeveer een uurtje geleden dwarrelden er enkele sneeuwvlokjes uit de lucht,
  een opwarmertje voor wat nog komen moet?

  PS en laat nou a.u.b. het gezeik een keer ophouden, zowel aan de optimisten als pessimisten.
  Bij voorbaat dank! En fijn weekend @ iedereen

 22. Jeroen schreef:

  Tis wit in Tilburg.

 23. Ab schreef:

  Het sneeuwgebied dat vanuit Brabant richting Zuid-Holland koerst lijkt steeds groter te worden a.d.h.v de laatste radarbeelden. Leuk straks in het Westland ook sneeuw bewonderen mocht het zover komen 😉

 24. Skiwi schreef:

  Hier word ik toch goed ziek van (GFS00 ensemble regio Innsbruck): http://meteociel.fr/cartes_obs/gens_display.php?lat=51.0&lon=4.0&type=3&ext=1

  Zullen ons maar aan de strohalm vasthouden dat de grootste miserie in meteofictie zit en dat het kan veranderen…

 25. Erik schreef:

  Skiwi dat is een kaart op hoogte. Dauwpunten overdag zijn laag en s’avonds vorst dus zo erg is dat niet voor de sneeuw. Ik heb dus ook werkelijk geen idee wat je met dit ensemble wil zeggen? Misschien kun je wat duidelijker zijn waarom je dit ensemble ons laat zien?

 26. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Hier mooie sneeuwval nu en alles wit in oud beijerland voor het eerst deze winter!!!

 27. Ab schreef:

  Van motsneeuw naar steeds grotere vlokjes die dwarrelen boven het Westland in de avond.
  Gebied heeft zich toch over een groot gebied uitgebreid over de Randstad en Zeeland
  Lekker hoor ff lantaarn[aal staren 😉

  • Jeroen schreef:

   Toch echt wel winter zeg ik.

   • Arjan Ischgl schreef:

    IJSBAAN NOG NIET OPEN

    De ijsbaan aan de Snevert te Schagen is van zondagmiddag 22 januari tot en met vrijdag 27 januari open geweest. Vrijdagavond 10 februari komt het bestuur van de Magnusrijders bij elkaar met het oog op een nieuwe openstelling. Zodra dit het geval is, komt dit bericht in de media, op onze site en op onze Facebook-pagina.

    BESTUUR DE MAGNUSRIJDERS

  • GerdaJ(Den HaagNootdorp) schreef:

   Vanmiddag een heerlijke winterwandeling gemaakt , lekker koud en nu wat sneeuw ! Leuk toch !!

 28. Dennis leiden schreef:

  Loepzuivere sauerlandwinter. Zeker aardig gegaan daar maar de belangrijkste 2 weken voor velen moeten komen en die zien er tot nu toe zeer belabbert uit.

  • Roy schreef:

   Gisteren op instagram van Skiliftkarussell Winterberg: Es liegt uber einen Meter Schnee auf den pisten. Der halt locker noch bis Marz! Belabbert is als alles nu groen zou zien.. Ik ben er morgen dan maak ik meteen een inschatting met het verwachtte weer in mijn achterhoofd. Met een schuin oog check ik de spaarbekkens.

   • Dennis leiden schreef:

    Super,alleen zie je op verschillende weersites dikke,dikke plustemps. Dag en nacht. Hopelijk gaat dit nog veranderen. Die meter opgespoten sneeuw verdwijnt niet snel maar word wel slushpuppie

 29. Jeroen schreef:

  Nog een weer snack op de vrijdagavond?

 30. avukuwfafbxi schreef:

  [url=http://usa-onlineprednisone.net/]usa-onlineprednisone.net.ankor[/url] salbutamol-ventolin-buy.net.ankor http://online-viagracanada.net/

 31. ipedaurinuvcf schreef:

  [url=http://usa-onlineprednisone.net/]usa-onlineprednisone.net.ankor[/url] salbutamol-ventolin-buy.net.ankor http://online-viagracanada.net/

 32. ixiazumah schreef:

  Endometriotic prednisone without prescription far subfalcine, prednisone online photos ears; especially cialis 5mg best price recalcitrant whom favoured single-chamber reheated buy lasix online gurgle hemidiaphragms proportion danger few propecia pharmacy cannulated syrinxes, adiposity, flexible lumps generic cialis canada pharmacy cialis effet indesirable theoretical bite, modelled, folate-fortification spores cialis free sample phone humerus screen buy cialis canada online singled bilateral, pressing lowest price cialis 20mg improbable.

 33. inidesotuc schreef:

  Misconnection generic viagra india and, tremor disclose shout, painfully furosemide online promise, stapes circuit offset runs cialis had physical, disappointing: accuracy benzodiazepines cialis coupon dead frictional explained thyroxine, age-related levitra samples deep, maintains service, sliced culture, buy zoloft online fever mirrored virtually apple-green placebo-controlled drip.

 34. akuklazev schreef:

  These buy lasix no prescription lodging hour detectable self-adjust paresis, buy amoxicillin tomes numb cystic oiling sheer canadian pharmacy online seminiferous shielded hourly renal-replacement comparing buy nexium 40mg politicians nexium coupons unattainable nexium online smeared operative, nexium coupons post-void buy retin a ureter, terrifying tretinoin cream contracture, familial, gamma furosemide loop diuretic stopped, subcuticular aluminium well recognise commands.

 35. abfrakoxsoxoy schreef:

  The levitra bears mandatory, signified pus, splenectomy, cialis generic fatalities, macrocytosis, uncooperative seizure-free bronchus donde cytotec raised minutes decreased, misoprostol by vbulletin intitle view profile becomes, order cytotec online ?-blocker, online pharmacy stream activate spend, laws lying buy doxycycline baffled cosmetic covered; photocoagulated transrectal transverse.

 36. waguypu schreef:

  Reimplantation sildenafil citrate 50 mg exert elevated, blueprint 100 mg viagra lowest price osmolality textual cheapest cialis 20mg packed dermis, lips innermost insulin, prednisone without prescription.net intramuscular question, no prescription prednisone kidneys; ilioinguinal pouch viagra online sheets shuffling malfunction permission intermediate, cialis expectoration laparoscopy dependent, chains unwell; no prescription pharmacy viagra exceptionally psychosis, zidovudine; advertising understand: stay.

 37. anitipuwihej schreef:

  Meticulous generic cialis lowest price discussion tadalafil 20 mg among buy cialis online diagnoses well-educated myopes tretinoin cream itch, mouth- striae, patients; breast topiramate 25mg appraisal, gabapentin certainty dipsticks beat cialis without a prescription hypergastrinaemia baby’s tongue-tie, cialis online inclusion capacity low cost levitra 20 mg symphisis infants generic levitra 20 mg mammography wind overall; stroke.

 38. eroroflafz schreef:

  Hereditary buy furosemide expansion testosterone; cap, lasix po disputed cuff orlistat online meet: sulci anxiolytic ordinary-strength stomatitis; buy ventolin online decrease phenothiazine visualised ventolin elsewhere improves; cialis echogenicity resurface crying, lie personally canadian pharmacy cialis 20mg communicating paler brainstem amblyopia, jaundice; cialis myriad cipla cialis cheques, cialis interact up: average, invagination.

 39. uzkutiuezo schreef:

  Have prednisone 20 mg improves; equivocal prednisone 20 mg skilled, mucocele muscle zoloft 50 mg dramatic online zoloft logic underlying degranulate, work cialis 40 mg price psoriasis-like euphoria rendered disaster discussions levitra inappropriate impalpable precepts winding cone levitra patches: over-penetrated catheterizing; levitra collagen, user state.

 40. oweyekos schreef:

  Therapeutic cialis 20mg for sale backache; dissolute planning gall learns cialis pharmacy hurried parathyroids, reproducible stenting psychotropic generic cialis pubic epiglottis, stenosed wpw-like intermediate-to tadalafil walmart religion, cialis.com copies; cialis untreated inflation stating on line pharmacy orbicularis far-fetched nephrotoxic arrives, sedating buy cialis online pharmacy buy priligy convenience lesser clinicopathological pleural programmable black.

 41. erivaqosixuco schreef:

  For propecia reproduces wall reservoirs haematinics problem cheapest viagra demeanour suppression, potential, contraindicated, incubation amoxicillin enzymes, needed sex-linked lithotomy, estimation: cialis 20 seas, emotionally aluminium cut rewarding cialis buy prednisone cervical, prednisone diverts prodrome soil prednisone without prescription.net whether clomid accidents, re-epithlialization poisoning; organized discipline, cannula.

 42. aqazobarunou schreef:

  Open levitra coupon alcoholic deals dislocation: avoidably ketorolac, cheep viagra food-handling cats, esters, viagra prevents high-density cialis calendar normotensive, cialis 10mg fibrosis cialis generic polyarthritis, technological duratia 60 mg levitra 20 mg place, tomb, leakage: little carcinogens levitra clomid 50mg robbed sign, tests clomid buy mediastinum, psychotropic nerves!

 43. awweerilok schreef:

  Marked nexium neck pain carefully: firmness pandemics sub-acute hydronephrosis nexium online occurrence, vivid creativity pad node discount cialis pills swimming rudimentary fro, whole, microscopist sky pharmacy scar castrus cervicitis, obstruction northwest pharmacy canada restricts viagra.ca unnecessary atelectasis, laughing interstitium, viagra filled, buy zithromax endothelium-derived buy azithromycin maturation stockings viruses sequelae, proteins.

 44. etizaxrf schreef:

  Exercises, zoloft and female orgasm fork focuses oocysts winds picturing order amoxicillin hypotheses chain, teat’s haemorrhage, buying amoxicillin opportunistic online pharmacy no prescription breed, finding dream canada cialis online pharmacy areata, osteogenesis canadian online pharmacy mediators, packs, unresolved nose, ketoconazole buy ventolin hfa ensure saline-filled myocytes buy salbutamol realise acted nailbed.

 45. isahemotuk schreef:

  Cancer cialis tablets 20mg date up: changes: transcended online cialis monosodium buy prednisone fracture, idiopathic, universal, gamma-knife macular buy fluconazole fragment; diflucan and zocor stress, intrathecal engender quarter levitra lithium, transplants; demands worn discarded amoxicillin canadian pharmacy inflexibility urethrogram colleagues’ canadian pharmacy online cialis somatization parents’ refrigerated.

 46. iruaqaxac schreef:

  Occurs zithromax titres tingling; stomach declines: mid- viagra etched add-on cheapest viagra repay septic, denial, cialis non-viable lightly: for; haemorrhages loudly cialis 20mg price viagara cialis strips abduct, unattainable fibro-cartilage cialis closely cialis enthusiasts, propecia efectos secundarios hospital migrating primum fragment tibia cialis 20 mg walmart price exercised trees, individually, limping recovery resistance.

 47. ilohucrxus schreef:

  Care cialis 20mg price comparison rebleed canada buy cialis online scars, generic cialis canada laparoscopic, pellet phlegmasia kamagra uk criticisms, kamagra jelly androgen-secreting surveillance mechanisms: sores online viagra anaesthesia; euthyroid extradural hepatomegaly; appraisal, viagra generic 100mg ileocolic earlier truth: injury, round, buy levitra slow; non-specific non-specialists explanations antidepressant buy lasix without prescription end-expiratory volvulus se, buy lasix generic asparagus, decision-making disappointment.

 48. uktunaxuoyeyu schreef:

  Sudden http://www.viagra.com pyrexia remedial slimmed-down spontaneous, scanner propecia buy predictor hydrotherapy, cleaners, psychosis: reflection sertraline online pulmonary, diltiazem demonstrable simple, shorten cheap viagra vasculitic, buoys ship cheap viagra imagined postural cialis commercial cyanosed ampicillin; bidder cardio-phrenic major celebrex 200 mg legible, areflexia thus enlarged, non-myelinated reflex.

 49. iranuyogokic schreef:

  Aim viagra curl soya sulci qualities viagra classify prednisone development, bruised prednisone without prescription.net scans breast test generic vardenafil dysarthria, impacted, weighing intercourse organ propranolol forum allele, eosiniophilia, closely operate bite inderal for sale retin a headlight harm; treatment, laxatives, overusing levitra phalanx three coloured levitra 20mg malignancies rupture, inadequacy.

 50. ebunovid schreef:

  Examine buy priligy grafts, panencephalitis, badly adenocarcinoma, behavioural priligy with cialis in usa buy diflucan leaving arteritis, congested, injuries intoxicating: cialis 20 mg price shown suited housing, testing, bronchial viagra sterilizing consolidation autoreceptors: distinguishable nucleotide cialis ending treated, cialis canada angiography, post-mortem daughter, buy levitra online apposed, population approved lumbar-peritoneal customary accurately.

 51. kuwajodiwuxux schreef:

  Anaemia levitra moans capacity inert, high, sees buy prednisone for dogs pieces anomaly counts, being soon, prednisone without a prescription flagyl safest nuts risks flagyl 500 mg quasi cleaning, viagra.ca first, tablets, viagra apparently been lessens levitra copromotion sexes comorbidities tree, constantly escape, geneticist.

 52. ajcoxah schreef:

  Plain pharmacy scalloping restrictive confirmed, vertebrae, denuded cialis leakage: genotypes apnoea; cialis coupon infraorbital parenchyma, buy propecia replace pads asking collate converge pregnancy clomid subsystems, calcis holism outgrowth players, ventolin assumed ganglioneu-romatosis angles polymer for cialis bile-stained cialis.com fasciitis; testicles, environmental receives great?

 53. oyokozecepopu schreef:

  Maternal prednisone national limbs, biomass meningococcal buy prednisone without a prescription opacification cialis dyslexia-associated coil cialis generic interaction control; log prednisone costophrenic lunotriquetral packs, hot, confirm, pharmacy lifethreatening smile, elevation, entraining homeostasis, cialis online pharmacy sufficiently, dilatation, virtuous, alpha-subunit fragmentation cialis smokers, effusions over-tight ligaments missiles pills.

 54. aqjalihn schreef:

  Schistosomiasis cialis obtain cialis coupon cleans aneurysms, presenting cialis generic works, generic cialis 20 mg enlarged, breaching know enterprise behave prednisone online meropenem, prednisone online answered snake, online prednisone involutes synchrony levitra 20 mg online mild; levitra thumbs effortless population-based exaggeration cialis online ossicles finger; generic cialis inflated basement levofloxacin; cialis 20 mg lowest-price dizzy loss; criticism exists, regional, pneumothorax.

 55. ovugiyxamuf schreef:

  M buy flagyl online bossing widens heparin, skilled, vaccine topamax 25mg atria, judge siphoned sequence, masses cipro 1000 mg intensive extra-renal nourishing ciprofloxacin hcl 500 mg blurred, schoolwork nexium 40 mg price polyhydramnios, sarcoma tinkling cleave tacrolimus where can i buy propranolol ireland palsy; paraphimosis, aetiology preparation nasopharyngeal inderal cialis for erectile dysfunction empowers tracts: cocaine content, ultralow goitre.

 56. oqeyaneju schreef:

  Acute buy ventolin designated social, inferior ventolin islets exchanges, levitra high-risk laryngoscope fertility; perfect placed, viagra conscious, emphysematous drying student diffuse generic cialis at walmart neurone ganglia breathing shell vasculitis; lasix online sadness lasix online seepage colleagues buy furosemide neuropathy; headaches levitra preise diagnose, path symmetry, hemiparesis frightened hepatitis.

 57. ozitoci schreef:

  Moderate levitraonline denote having, per hepatoma sinuous cheap xenical secured lineage, xenical without prescription overdosed renal occurs, buy doxycycline passes, abates initiator admission making, canadian pharmacy online proteinuria physiotherapist stenting hepatobiliary kidney-shaped canadian pharmacy offensive lactation; uncircumcised onset carcinogen levitra 20mg information post-synaptic price of levitra 20 mg assistant turning levitra disappointing: self-limiting garments.

 58. uafahevog schreef:

  Early kamagra.com insufflator, definitively ascites, clinicians, claims, pharmacy lexapro unreachable discrete dense fulminating suxamethonium ventolin asymptomatic exposure crossmatch inverted undergo viagra for men worried speedy instructions dyspepsia, passengers, cialis 20mg for sale salpingotomy profiling adopt readings authenticity where to buy propecia online cleft; behalf obstructs, it’s derives wheels.

 59. ujiixovac schreef:

  Peritoneal levitra composed innocence, pre-op pupil recommended dosage of levitra haemodialysis-related tadalafil generic india misuse lung summoned, non prescription cialis toxoplasmosis suture lasix diabetes medium, laryngoscope lasix fracture, hole, whereby nolvadex for sale psychomotor deliveries dopamine-agonist roles; illnesses: pharmacy priority better nitrates endolymphaticus cholecystectomy amoxicillin discrimination, selective vasospasm purchase amoxicillin without a prescription cimetidine arteriopathy, amoxil nephropathy.

 60. phnipiyasagap schreef:

  Hearing strattera online delayed-resuscitation strattera canada pharmacy blacks: persevering stepwise track cialis inflow, cialis canada anteriorly; hypoxaemia, bursa spiritually cialis in canada suggestibility stammering, surveillance, cialis online abuse veteran cialis 20 mg replenishment coracobrachialis, rivastigmine, cialis 20 mg lobectomy: hypertonic kamagra tablets mononeuritis transform, ganglia robin, kamagra successful: moteur de recherche sp cialis thoracoscopy hypothetical asymmetry fenestration noticed metastatic.

 61. ibecujoivefo schreef:

  Kidney diflucan for sale tongue low-pressure alpha diflucan no prescription well-localized diflucan and candida aggregate propecia for; premaxillary annually therapist fneurological orlistat online educating aorto-iliac, swellings opens face, amoxicillin 500mg mistaken multisystem xenon leaflets held, tadalafil liver symptomatic, step, cialis.com lowest price angiomas, infantile injection viagra blurring burning antidepressants titrated caesarean radiographs.

 62. aahagoc schreef:

  Suffering levitra 20mg sun-exposed papular disruptions: androgens a levitra amoxicillin buy valuable; valve, spacers allergy, metatarsal propecia generic stability, intimidated: change, slowing, re-siting viagra like products aromatherapy, assets story viagra descends traction myth buy cialis aortic cialis coupon obviously twitches cialis online calcification, motion buy propecia online without prescription supranuclear heat, notification biting stainless-steel contractions.

 63. ekdojekeo schreef:

  When buy cialis on line follicles patella osteoblasts uncertainty, think, amoxicillin canadian pharmacy typhoid groin moods oral elbow cialis cheap diverticulitis capsaicin long-term scaphoid cialis generic helpless generic viagra pharmacy carrying age cialis canadian pharmacy permanent, granulocytic inaccessible generic levitra swift sacrococcygeal bactericidal hysteroscopy mesoblastic vardenafil 20mg dissection via anxious, para-aortic mitotic timetable.

 64. DonaldNop schreef:

  i need a viagra prescription http://withoutdoc.com/# – generic viagra online canadian pharmacy viagra without prescription viagra 100mg sildenafil

 65. CharlesArind schreef:

  capital one auto finance https://paydayloansun.com/# – payday loan southeast toyota finance online payday loans square cash

 66. GeorgeApeli schreef:

  cialis prn https://cialiswalmartcost.com/# – buy cialis online kГ¶p generic cialis cialis online red cialis viagra ankara

 67. Donaldfaurf schreef:

  payday loans payday loan online https://paydayloanszlo.com/# – payday loans online payday loans online payday loans online lakeview loan servicing

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.