Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Val d'anniviers
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur en de cultuur in deze Zwitserse parel

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Skiën, freeriden,wandelen, rodelen,... het kan allemaal in het prachtige Montafon.

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Sauerland aankomende periode niet te versmaden

check ook eens

3 Reacties

 1. MartijnMD11 schreef:

  Zoals bijna elk jaar vind ik mijn weg richting Sauerland om even in te komen of om nog even na te genieten van de pistes en de sneeuw…zoals ook dit jaar ga ik weer doordeweeks (aanrader, zoals Hajo al zei). Half februari ga ik met vrienden even 3 daagjes.. Willingen is overigens ook aan te bevelen!
  @ Hajo…excuses voor mijn foto-upload in ‘Winterberg’. Ik zat ff te klooien met een foto gemaakt, vanochtend op de mooi geprepareerde pistes met mooie temperatuur in Snowworld, en plot was de foto ge-upload..

 2. Hajo schreef:

  @MartijnMD11: excuus niet nodig. Was wel duidelijk dat dat niet Sauerland was. Toeval wil dat twee anderen wel uit Sauerland hebben gepost vandaag!

 3. Christa schreef:

  Laat ik daar nu net naar toe gaan komend weekend. Voor het eerst. Normaal altijd Oostenrijk dus ben heel benieuwd wat ik daar aantref. De webcambeelden kende ik wel maar de weerlinkjes niet, bedankt. Kan ik weer 3 tot 4 keer per dag gluren. Voorpret is zo heerlijk. Zie wel een beetje op tegen de kou.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.