Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Sauerland aankomende periode niet te versmaden

check ook eens

3 Reacties

 1. MartijnMD11 schreef:

  Zoals bijna elk jaar vind ik mijn weg richting Sauerland om even in te komen of om nog even na te genieten van de pistes en de sneeuw…zoals ook dit jaar ga ik weer doordeweeks (aanrader, zoals Hajo al zei). Half februari ga ik met vrienden even 3 daagjes.. Willingen is overigens ook aan te bevelen!
  @ Hajo…excuses voor mijn foto-upload in ‘Winterberg’. Ik zat ff te klooien met een foto gemaakt, vanochtend op de mooi geprepareerde pistes met mooie temperatuur in Snowworld, en plot was de foto ge-upload..

 2. Hajo schreef:

  @MartijnMD11: excuus niet nodig. Was wel duidelijk dat dat niet Sauerland was. Toeval wil dat twee anderen wel uit Sauerland hebben gepost vandaag!

 3. Christa schreef:

  Laat ik daar nu net naar toe gaan komend weekend. Voor het eerst. Normaal altijd Oostenrijk dus ben heel benieuwd wat ik daar aantref. De webcambeelden kende ik wel maar de weerlinkjes niet, bedankt. Kan ik weer 3 tot 4 keer per dag gluren. Voorpret is zo heerlijk. Zie wel een beetje op tegen de kou.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.