Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Samen genieten van schitterende fase herfst van Alpen tot Lage Landen

check ook eens

17 Reacties

 1. Ronaldo schreef:

  Herfst in optima forma vanochtend in Amsterdam Noord.
  Heerlijk fietsweer overigens!

 2. Remko schreef:

  Inderdaad schitterend weer nu en vooruitzichten. Lekker om buiten te zijn en in de tuin te werken. We hebben nog tijd voor de winter moet komen. Over vier weken vind ik prima, sneeuw op Texel heb ik in mijn vakanties daar nog niet meegemaakt. Is trouwens ook wel zeldzaam, maar eind november prima.

 3. Remko schreef:

  Ik zag gisteren op De site van SVT een artikel over de verwachtingen voor komende winter en verwachtingen in zijn algemeenheid. Dankzij mij vrienden in Zweden een impressie van de headlines gekregen. De weervrienden daar vinden het speculeren leuk maar onzinnig. De verwachtingen op korte termijn zijn veel al al moeilijk te voorspellen, laat staan op de hele lange termijn. Ook daar waren berichten dat de eerste drie maanden van 2016 extreem koud zouden worden. Afwachten is de leus.

  • Hajo schreef:

   Het is gelukkig een vrije wereld. Iedereen mag doen en laten wat hij of zij wil. En zo lang iemand wil luisteren naar lange termijn verwachtingen mogen ze ook worden opgesteld. Altijd beter te luisteren naar verwachtingen waar je de korrel zout meteen bij krijgt dan naar verwachtingen voor het klimaat in 2100 waarbij gezegd wordt “op de middellange termijn is er veel onzekerheid, maar oop de lange termijn weten we zeker waar we zullen eindigen”. En dat soort nonsens lezen we dagelijks in de krant. Dus laat mensen onschuldig spelen met korte termijn verwachtingen. Een mooie is deze analyse van El Ninjo effect in New York.

   Zie ook: http://notrickszone.com/2015/10/23/enso-analysis-201516-europe-winter-has-78-chance-of-being-normal-or-colder-than-normal/

   Met mijn winterverwachting zit ik al mis dat ik de aankomende warme fase in de Alpen niet heb aangegeven… je hebt dus 100% gelijk. De Amerikaanse presidentskandidaat Ben Carson zei voorheen tegen zijn patiënten voor een operatie (hij is was neurochirurg): “Waarom speculeren over iets dat je snel zult weten?” Dat kunnen we ook op het weer toepassen…

   • Remko schreef:

    Daarom houd ik van deze site. Helder en dank voor het antwoord. Waar we het over eens zijn is het feit dat we nauwelijks data, laat staan vergelijkbare, hebben om analyses te doen voor de toekomst. het weer is onvoorspelbaar en onbetrouwbaar. maar ik waardeer jouw filosofieën en zelfspot. Liever zo dan de man uit Bayern die analyses loslaat op een bloeiwijze… Of degene die denkt dat de vele eikels iets zeggen over een komende winter. Ik duim mee voor een koudere winter met alle ingrediënten die daarbij horen.Tot de overlast toe.

    • Remko schreef:

     Kleine aanvulling. nebben we al iets gehoord van die boer uit Oost Duitsland, sorry voormalig OD, die het gedrag van de pieren in de mestvaalt als uitgangspunt neemt??

 4. Hajo schreef:

  Wouter uit Purmerend stuurt deze…
  purmerend2
  purmerend1
  Hij woont om de hoek bij Ronaldo. Grappig: vorige week schoot ik ook zo’n foto in Krommenie!

  En dan nog deze…
  krommenie-spiegel
  Wat is Holland toch mooi!

  • Ronaldo schreef:

   Mooi …idd.
   Dit zijn foto’s uit de Weidevenne….. de “baaien” buurt. Kijk ik op als ik vanaf mn zolderkamer over de weilanden kijk 🙂

 5. Ab schreef:

  Is elke keer weer genieten hier ook aan de kust en dit was begin van de zondagavond ff na 18u nabij Hoek van Holland 🙂 https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/382253737.jpg

 6. Spyfromthesky schreef:

  Zijn mooie foto’s jongens. Petje af. Nog beter, ik zet liever mijn ijsmuts ervoor af, maar zover is het nog niet :>).

  Spyfromthesky (Arnold).

 7. Asten (Harmelen) schreef:

  Leuk… net bij RTL4 weer kwamen de foto’s van medeforumleden Hans en Eric voorbij…

  Echt genieten zeker nu de temperatuur en de zon meewerken…

 8. 14Harm schreef:

  Beste weermannen, het valt me op dat de maan bijzonder fel is vanavond. Ligt dit aan mij of hebben jullie er een verklaring voor? Just wondering…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.