Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontsnap aan het dagelijkse leven in deze prachtige omgeving.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Live uit Saalbach: Dutchweekend 2016 op volle toeren

check ook eens

6 Reacties

 1. Marco schreef:

  Leuk dat je er bent Marloes. En ben benieuwd naar de water’ski’ wedstrijd van Hajo:-)

 2. Luc schreef:

  dat feestje daar in beeld is vermoedelijk vanuit de BAUERALM onderaan in het dorp van Saalbach, één van de apres ski tenten van het oord, naast uiteraard de HINTERHAG net boven de BAUERALM gelegen op het laatste stukej van de piste.
  ik trek tussen 1 en 4 april allicht nog enkele dagen naar Saalbach…Hoe liggen de pistes erbij ??? en wat zijn de verwachtignen richting eidn volgende week ???

 3. Teun Jansen schreef:

  Zijn met vijf vrienden vanaf maandag in Saalbach. Piste waren tot vandaag niet erg best. Vandaag stuk beter! Dutchweek is echt geweldig evenement! Top geregeld.

 4. vanDam schreef:

  Wat bedoel je precies met iets vreemds gaande op de pistes ?

  • Marloes schreef:

   Zoals ik het ervaren heb was het een vreemde combinatie van slush/nepsneeuw/ijs. Zo nu en dan lastig te voorspellen wat je nu weer onder de latten had liggen.

   • vanDam schreef:

    Ah zo, ja daar had ik in januari ook al last van, toen was der nog amper natuursneeuw gevallen. Ik dacht dat ik het skiën verleerd was maar dat bleek afgelopen maart gelukkig niet het geval.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.