Na een succesvolle start afgelopen winter, gaat het Actionpark Kreuzwiese in Zell am Ziller (ZillertalArena) in de tweede ronde. Met de coole “snake run”, de spectaculaire bagjump en de BMX xdrive speedcheck-route heb je in dit park Aktie met de hoofdletter A. De Snakerun is er met zijn jumps, en steile bochten goed voor, om een flinke portie adrenaline door je lichaam te jagen.

Landen in de wolken
Als je echt het gevoel wilt hebben dat je in de wolken belandt, en dat je de gekste sprongen kunt uitproberen zonder dat je hard, plat op de sneeuw eindigt is er de BagJump. De BagJump is dagelijks van 10.00 uur geopend! (Uitsluitend bij goed weer.) Bij veel sneeuwval en mist blijft de BagJump gesloten! U dient de instructies van het BagJump-personeel op te volgen, het dragen van een helm is verplicht en voor personen jonger dan 18 jaar is een handtekening van de ouders/verzorgers op het volgende formulier vereist. Dit formulier kunt u nu rechtstreek hierrr downloaden.
[metaslider id=29959]

Nieuw
Dit jaar is de Schred Scool nieuw; They learn you how to fly! Van januari tot maart wordt er elke dinsdag een 4 uur durende gratis workshop gehouden bij de bagjump in Zell am Ziller, waar de freestyle profs Friedl Kolar en Steve Gruber alle geïnteresseerden voorzien van tips en hen de fijne kneepjes bijbrengen.

Voor een goede indruk van Actionpark Kreuzwiese bekijk je onderstaande video;


Marco

Marco: Geboren 14 november 1976. Fanatiek skiër en natuurliefhebber. Vader van 3 kids en sinds 2011 verbonden aan WSWM. Hierbuiten is Marco werkzaam bij het ministerie van veiligheid en justitie.