Ronald, een van onze meest trouwe bezoekers, is op dit moment vollop aan het genieten in het zonnige Zell am See en Kaprun. Gisteren ontvingen we onderstaand bericht van hem.

”Hier in Kaprun prima condities, rustig weer en prima sneeuw. Niet de meters van andere gebieden, maar prima om met de familie de hele dag buiten te zijn. Het is lichtbewolkt en vrijwel windstil, temperatuur rondom vriespunt en dus ook buiten lunchen lukt prima. Vandaag ook het tuigje van Hajo geprobeerd met Pjotr (3) die voor het eerst op wintersport is. Het lukt prima, al heb ik vooral achter hem gelopen ipv geskied. Bijzonder is vooral dat je hem zo eg stimuleert om op zijn benen te blijven staan, in plaats van aan armen van papa of mama hangen. En sturen lukt ook prima. Geweldige vinding!”

Vandaag is opnieuw een prachtig zonnige skidag voor Ronald en de andere gelukkige aldaar. Morgen volgt een centimeter of 10 verse sneeuw om het winterse plaatje nog even helemaal af te maken.


Finn

Finn Brouwers (23 jaar) reageerde veelvuldig op Hajo's vorige platform toen hij als 17-jarige snowboarder op het VWO zat. Hajo viel op hoe veel kijk hij op meteorologie had. Hajo en Finn spraken af en Finn werd vaste invalkracht. Finn startte een studie tot beroepsvlieger aan de KLS en had steeds minder tijd. Inmiddels is Finn ruim een jaar afgestudeerd en vliegt hij vanaf Schiphol naar vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast vind je Finn nog altijd op WSWM om Hajo bij te staan tijdens de drukke momenten in het winterseizoen!