Vanaf zondag kan ik mijn geluk vijf dagen niet op, op uitnodiging van Visitnorway mag ik namelijk skiën in de Fjorden gaan ontdekken. Dit is echt al jarenlang een droom van me maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen. Mijn reis begint in Bergen en gaat via Voss Resort en het Røldal door een van de mooiste delen van de Fjorden om uiteindelijk weer te eindigen in Bergen vanwaar we terug zullen vliegen richting Amsterdam. Bovenstaande plaat uit Røldal bewijst dat de condities op dit moment gewoonweg perfect zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de vooruitzichten
 
De komende dagen nog eens een verse laag sneeuw en daarna… bbrrrrrrrrr. Geen wonder dat ik gisteren een mail ontving met een aantal reistips. Die thermokleding ga ik inderdaad wel nodig hebben! 


Finn

Finn Brouwers (23 jaar) reageerde veelvuldig op Hajo's vorige platform toen hij als 17-jarige snowboarder op het VWO zat. Hajo viel op hoe veel kijk hij op meteorologie had. Hajo en Finn spraken af en Finn werd vaste invalkracht. Finn startte een studie tot beroepsvlieger aan de KLS en had steeds minder tijd. Inmiddels is Finn ruim een jaar afgestudeerd en vliegt hij vanaf Schiphol naar vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast vind je Finn nog altijd op WSWM om Hajo bij te staan tijdens de drukke momenten in het winterseizoen!