Winterbanden eraf of niet dat is de vraag. Zowel op korte als op lange termijn valt er nog sneeuw in Europa. Vanavond bijvoorbeeld in de Ardennen en later in Midden-Duitsland. Ook de Alpen drie dagen lang een paar centimeter met een sneeuwgrens die van 1200 naar 800m daalt.

Lekker gemakkelijk weer ff bijpraten op video!

En zo ziet dat er hier lokaal in Zell am See Kaprun uit! En rara wat gaan we maandag meteen doen?

Vliegen met mijn splinternieuwe Niviuk Takoo 5 tandemscherm met mij als gelukkige piloot en een gelukkige passagier die de testvluchten mee mag maken. het scherm is gesponsord door de Amsterdamse cryptobeurs Bitvavo! Daar ben ik als Bitcoin maximalist natuurlijk erg trots op!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Michel · 8 april 2022 op 14:50

Leuk weer eens een video, ik mag nog naar val Thorens met het gezin, Dutch week vanaf 30 april, met zo te zien verse sneeuw 🙂

Dirk Pothof · 8 april 2022 op 17:49

top! leuk weer.

Gesloten voor reacties.