Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Rijd 4 minuten mee van Rosskreppfjorden bij Suleskard naar Mykle bij Brokke

check ook eens

1 Reactie

  1. 29 mei 2015

    […] Caribou ligt ter hoogte van Lyon op 155m hoogte aan de Amerikaanse Oostkust… een bijzonder record dus. Minstens te vergelijken met sneeuw eind mei in Grenoble of zo. Nu alle media vol op de hitte in India duiken moet ook iemand het “vuile” werk opknappen en de andere kant laten zien… enne o ja: mis niet de video van de Suleskardveien. Als je zelf al geen vrij kunt nemen om het te doen en ook je wintersportweerman je in de steek laat. Dan is er altijd nog een video van een derde. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.