Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Review Serre Chevalier- een gebied dat alles in huis heeft van Actie tot Slow-ski

check ook eens

8 Reacties

 1. Jannes schreef:

  Leuke review Marco, lekker compleet 😉 Zo te zien heb je het heel goed naar je zin gehad daar!

 2. Henriette schreef:

  Wat een super leuk en uitgebreid verhaal Marco, top! Je hebt goede kennis van de wintersport die je op een erg leuke manier deelt. Gaaf ook dat de foto’s veranderen. Als mensen nu nog niet naar Serre Chevalier gaan..;)

 3. Renate schreef:

  Super gaaf bericht Marco. Hulde voor dit stuk.
  Leest weer fantastisch lekker weg. Je zou er zo heen vliegen.

 4. Marco schreef:

  Bedankt:-)

 5. sneeuwfanaat schreef:

  Heel mooi en goed verslag van een gebied wat ik absoluut niet ken.Zou er zelf niet zo snel heen gaan,maar is absoluut mooie review voor dit gebied.Top!

 6. Sjors schreef:

  1 keer in Briancon stad ( lastig als er sneeuw ligt in de steile , smallle straatjes ) 1 keer in Le Montier in de andere hoek van het gebied ( 15 km verder ! ) Goede restaurants , vaak veel sneeuw & zon. Was toen nog omslachtig en duur vanaf vliegveld Turijn. ( inmiddels een goede , goedkope bustransfer ? )
  Ook leuk om een dagje naar een ander gebied te gaan voor de afwisseling ; Le Queyras ( oude dorpjes , lege pistes , goed eten , wandelen , hondenslee tochten en nog veel meer winterse pret ) ligt om de hoek. Dagje naar Les Deux Alpes / L’Alpes d’Huez ( incl. in pas ) is ook een aanrader. Kortom , een prachtig , authentiek gebied met uit gestrekte mogelijkheden. Ga er graag nog een keer naar terug.

  Gr. Sjors

 7. Jeroen Elferink schreef:

  Tof verhaal en wat een mooi skigebied Marco !

 8. Astrid schreef:

  Wow. Pittige review zeg. Maar was het lezen waard. Ik ben weer wat wijzer. Een gebied waar ik nog nooit van had gehoord, maar zeker de moeite waard is om te kennen als ik het zo lees. Gr

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.