Soms heb je een parel op een minder bekende plek. Zo’n parel is Glennie’s in Niederau in de Wildschönau. Je moet er echt reserveren want het zit bijna alle avonden vol. Dat is goed te begrijpen want hier staat Arthur met zijn team echt heerlijk te koken. Met bijzondere variaties op Oostenrijkse thema’s – je kiezen uit vier so0rten schnitzel – en ook gewoon klassiekers als carpaccio en een luxe hamburger. Esther runt de bediening en dus loopt alles op rolletjes en zit je nooit lang op de volgende gang te wachten.

Glennie’s is zeker een plek waar je ook je kinderen graag mee naartoe neemt. Er is een aparte kinderkaart en de toetjes zoals hierboven het ijsje met de oreo’s. Of je neemt de kaasplank die Oostenrijkse en Nederlandse kazen paart aan een heerlijke chutney. Na het diner kun je altijd nog kiezen voor een drankje in de gezellige gin bar waar je mocht je nog honger hebben ook Hollandse bitterballen kunt bestellen.

Niederau ligt op enkele kilometers van Hopfgarten im Brixental en is dus vanuit de hele Wildschönau én de Skiwelt Wilder Kaiser Brixental goed te bereiken.

Adres:
Restaurant Glennie’s
Marchbach 161
Niederau, Tirol
6314 Oostenrijk
Email: info@glenniesresto.at
Tel: + 43 (0) 533 921 232