Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Reisweer: sneeuwval boven 1600 meter vanaf zaterdagavond aan de zuid(west)kant en april doet wat ie wil..

check ook eens

3 Reacties

 1. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Wil je dit voorjaar nog eens 70 cm sneeuwval zien? Ga dit weekend dan naar de Italiaanse Monviso, vlakbij de Franse Queyras in de West-Alpen.
  In Bonneval sur Arc is tot 40 cm sneeuwval mogelijk. Wil je in de West-Alpen tot 5 april veel sneeuw zien? Boven de 2000 meter is dit weekend mooie sneeuwval op komst.

 2. Breunis (Nature Trail) schreef:

  In grote delen van de West-Alpen wordt maandag 3 april tot en met zondag 9 april een topweek na de sneeuw die dan al gevallen is. ☀☀

 3. Arno schreef:

  Misschien toch maar even wachten met mijn zomerbanden op de auto te leggen voor onze reis naar Val Tho op 15 April.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.