relaxen in Les Menuires

Na een dagje op de pistes wil je niets liever dan….? Jij denkt “après-skiën. Ik denk “rusten en relaxen” , het liefst nog in de wellness. Niets beter dan een sauna voor de spieren, een zwembad om wat lekker in te dobberen en eventueel zelf een massage. Zeker wanneer het de hele dag heeft gesneeuwd. In de meeste hotels is het gelukkig een optie, maar in Les Menuires heb je een heel sportcentrum hiervoor! 

Relaxen in Les Menuires

Les Bruyères is het sportcentrum in Les Menuires waar iedereen terecht kan. Het is dagelijks geopend vanaf 10H00 tot 20H30 vanaf 22 december. De weken hiervoor kan je in de namiddag vanaf 14H00 tot 20H00 hier gaan relaxen. Naast het klassieke zwembad, de sauna, de hamman, hydromassagebedden en de massages kan je hier ook terecht voor een les aquagym of aquabike! Lekker sportief na een dagje op de pistes. Natuurlijk is zo’n complex ideaal voor de kinderen te entertainen bij slecht weer. Je hebt hier glijbanen, spelletjes en alles is leuk met een iglo-thema!

relaxen in les menuires

Ook in Hotel Kaya is iedereen welkom om te genieten van de spa van het complex. Ook hier kan je genieten van een indoor zwembad, een gelaatsverzorging, massage,… . In plaats van de après-ski kan je hier genieten van de ” après-ski massage”. Waarbij er gefocust wordt op de spieren die je gebruikt met het skiën. Ideaal om alles lekker los te krijgen om de dag nadien terug op de pistes te knallen. Heb je enkel behoefte aan het zwembad dat kan ook natuurlijk, het kost je zo’n €25.

Hou er rekening mee dat je bij veel van deze faciliteiten een dag op voorhand dient te reserveren. Soms is er ook een packet dat voordelig uitkomt indien je een ganse week van de wellness wil genieten.

Ben jij iemand die kan genieten van de wellness? Of toch liever de après-ski in?


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!