Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Reisweer: vrijdagochtend lichte ijzel-kansen met daarna lichte tot matige sneeuw tot in de loop van zaterdag aan de noordkant

check ook eens

9 Reacties

 1. Arjan Ischgl schreef:

  thanks @leo

 2. Heerlijk weer deze update waarvoor van harte dank je wel @leo-180 !
  Vanavond dan eindelijk hét moment waar ik al een heel jaar naar uitkijk,
  het vertrek naar onze wintersportbestemming. 🙂
  Het gaat dus allemaal best meevallen onderweg en we gaan blijkbaar al vanaf Stuttgart het witte goud te zien krijgen of vergis ik mij daarin?
  Een leuke opfrisser ook voor de skipistes want ik lees toch her en der dat het zeer welgekomen is.
  Er is de laatste weken nauwelijks tot geen sneeuw bijgevallen dus sommige pistes krijgen het hard te verduren, zeker met de zon en iets hogere dagtemperaturen erbij.

 3. Marlies schreef:

  Dank je wel voor dt heldere bericht! Vanmiddag eerste helft rijden en zaterdag ochtend op naar het verse laagje. Voor iedereen veilige reis en na alle voorpret kan het echte genieten beginnen.

 4. Oelie schreef:

  @iedereen die vandaag of morgen richting wintersport reist. Veel plezier en een veilige reis en laat wat liggen daar van het witte goud voor “ons” die nog een weekje moeten wachten.

 5. Harm (Zutphen) schreef:

  Het is je gegund @kirsten_dl! En alle anderen die nu op wintersport gaan..

  Veel plezier allen en een veilige reis toegewenst..

 6. MikeWe schreef:

  Zeer mooi weer, ik ga meteen gaan skiën ik voel me zo goed vandaag, na skére tijden en na al die pijn, kan ik sneeuw eten, leven Vallie!!! <3<3<3<3<3<3<3

  XXX, Domienik Mulle

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.