Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Reisweer: vrijdagochtend heen of in de nacht naar zaterdag terug is de meest zekere keuze

check ook eens

5 Reacties

 1. Dennis O schreef:

  Het valt me dit jaar op dat er zo weinig meer over het sauerland gemeld word.???
  In het verleden werd deze weleens mee genomen maar dit jaar word er nauwelijks over gesproken.

 2. Martijn sonnenberg schreef:

  duidelijk reisbericht Leo. Om even in te haken op dat stukje van de oostenrijkse weerdienst… heb jij een verklaring voor de opmerking: meest oplopend tussen de arlberg en salzkammergut? waarom zou de sneeuwvalgrens niet van west naar oost minder stijgen?

 3. Skiwi schreef:

  Hier in Seefeld in Tirol is het op 1200m al een dik uur goed aan het sneeuwen, de temperatuur blijft voorlopig ook nog stabiel op -3,5
  Hopelijk blijft de koude lucht nog lang plakken…

 4. Tim schreef:

  In Oetz nu nog sneeuw tot in het dal.

 1. 15 februari 2018

  […] Want oei wat wordt het toch nog spannend! Het kantelpunt ligt zoals ik ook al aangaf in het Alpen-weerbericht rond 23 februari. De hoofdrun van het Europese (ECMWF) weermodel zit vanmorgen klem bovenin.  Maar […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.