Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Reisweer: veel regen en sneeuw voor de zuid(west) kant, vooral op zaterdag

check ook eens

15 Reacties

 1. Jannes schreef:

  We gaan het zien. Als het goed is arriveer ik zaterdag middag in Les Menuires! Jullie horen het 😉

 2. Sjors schreef:

  Isola 2000, inmiddels zo’n 25 cm bij gevallen. Windstil, rond nul., even droog. Verwachting voor vandaag; 20 cm , met op het laagste punt ( 1800 m) kleine kans op ook regen vanmiddag !? Spannend, maar voor nu lijkt het wel hartje winter.

  • Roy schreef:

   Sjors je vele updates hebben me nieuwsgierig gemaakt. Is het bijvoorbeeld te combineren met een dagje strand en welke fase is dan het meest geschikt om toch nog goede sneeuw/veel open tot je beschikking te mogen hebben? mvg

   • Sjors schreef:

    @ Roy, ik ga tegenwoordig zo’n 5 weken verspreid over het seizoen. De sneeuw is vrijwel altijd goed van begin december tot eind april. In ieder geval altijd buiten school vakanties. Mijn voorkeur is maart; veel sneeuw, erg rustig ( door de week) en bovengemiddeld veel zon ( geldt eigenlijk voor het hele seizoen, zo dicht bij de kust ) Er gaan 3 tot 4 bussen per dag heen en weer vanaf Nice ; 1,5 uur en tussen de 1 en 5 euro per rit. Ik zelf ga nooit op 1 dag heen en weer ( kan wel), maar cobineer het altijd wel met een paar dagen stad/strand, meestal erna. Heb nog nooit meegemaakt dat er minder dan 80% open is; niet in december en niet in april. Kom er al meer dan 20 jaar, diverse keren per seizoen. Kwaliteit en kwantiteit van de sneeuw is dus redelijk gegarandeerd.
    mvg

 3. Hajo schreef:

  Vanwege dit fraaie uitgebreide weerbericht van Leo vandaag alleen een korte update in de middag!

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Update Livigno op basis van eigen analyse:
  Morgen veel zon, zondag 26 maart tijdelijk meer bewolking.
  Maandag tot zaterdag 1 april alleen maar ☀☀☀
  Zaterdag 1 april en zondag waarschijnlijk ook goed.

 5. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Komende week geen sneeuw in Oostenrijk. Dit is het beeld na het weekend:
  http://www.wetterzentrale.de/maps/GFSOPME06_126_24.png

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.