Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Reisbericht: zuidkant dump bijna niet te vermijden maar Franse Alpen zaterdag droger en Oostenrijk dan juist wat sneeuw

check ook eens

3 Reacties

  1. Sjors schreef:

    Isola 2000, vanmorgen droog, -1 C, half bewolkt. Vanmiddag toenemende bewolking en harde wind uit z/zw. Nog steeds rond nul en matige hagel gedurende de hele middag. De afgelopen 10 dagen toch wel zo’n 40 -50 cm sneeuw weg gesmolten denk ik. Vanmorgen heel vroeg zag ik een vos in de straat, die er als een speer van door ging toen ie mij in de gaten kreeg. Nog nooit eerder gezien hier, maar oh wat vond ik het mooi. Vraag me wel af waar ze van leven , hier op ruim 2000 m. hoogte

  2. Joke, Riederalp schreef:

    Vannacht goede keuze om te reizen.Om 24 uur weggegaan uit Amsterdam en zitten nu in de “eitjes” naar boven!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.