obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Reisbericht: vrijdag vertrekken is de beste keuze, zaterdag wordt een slechte dag!

check ook eens

21 Reacties

 1. Tobias schreef:

  Winter, love it…:)

 2. Mark (breda) schreef:

  Wat een feest! Supertof. Nog 1x!

  • Patrick schreef:

   Wat een feest ???
   In December, Januari of Februari ja dan wel . Nu niet meer hoor . Je moet echt wel een beetje gek zijn om dit nu nog een leuk feest te noemen .
   Vraag het maar aan 100 gewone mensen in de straat. Hoeveel daarvan vinden dit nog leuk nu tweede helft van maart ? Misschien 10 ? als het al zoveel zijn .
   Maar ieder zijn zin zeker ?

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Van mij mag zich dit inderdaad over anderhalve week nóg een keer voor doen. Het is tenslotte pas maart en geen mei..

   • Jannes schreef:

    Van mij mag het ook wel. Heerlijk hoe je mensen als “niet normaal” bestempeld. Tnx 😀

    Ik kan wel genieten morgen alweer voor de zesde keer dit seizoen met een sneeuwdekje wakker te worden en samen met mij in ieder geval mijn zoontje die de slee weer kan betreden 🙂

    Laat die normale mensen uit mijn straat maar lekker in een hoekje janken!

   • Hans schreef:

    Zeg het niet gauw @Patrick maar als ik mij goed herinner loop je wel vaker te miepen deze winter. Ben jij nu een “wintersportliefhebber” of niet!?
    Ik hang slingers op en de vlag gaat in top want idd, het is dan “feest” 😉 en ik denk dat ik het nog even laat hangen want zoals ik al eerder meldde, laatste dagen van maart nieuwe kansen op kou en een wit tapijtje, zo ook op een witte Pasen.

 3. Leo schreef:


  Onderschatting van de uitstraling en de gebreken van de resolutie meegenomen: het zal (lokaal) nog kouder zijn op maandagmorgen. Zowel in de lage landen (strenge vorst?) als in de Harz. Daar dus richting de -20. Moet nog eens even speuren; zal ook wel een record zijn!

 4. Harm schreef:

  Dank voor het uitgebreide bericht. Wij hebben besloten morgen omstreeks 20 uur uit L3V te vertrekken..

 5. Karin schreef:

  Morgenmiddag beginnen wíj aan onze reis naar Megève. In januari waren wij er ook. Maar de komende week gaat het gewoon kouder worden dan in januari! Heerlijk wat een kado

 6. Suzanne schreef:

  En wij vertrekken zaterdagmiddag met de bus naar Les 2 Alpes hahaha! Gaat me het ritje wel worden zo te lezen

 7. Suzanne schreef:

  Maar ben super blij dat het nog zo koud blijft, heerlijke sneeuwcondities nog zo laat in het seizoen!

 8. Geert schreef:

  De sneeuw zal iets worden voor Midden- en Zuid-Nederland. Zoals zo vaak pist Vlaanderen naast de pot. En ook Noord-Nederland pist vaak naast de pot als het om verwachte sneeuwhoeveelheden gaat. Er moet ergens een verklaring voor zijn…Maar goed, nog ff afwachten…maar het lijkt me nu toch al vrij duidelijk dat het in Vlaanderen om wat verdwaalde sneeuwvlokken zal gaan muv de Noorderkempen.

 9. Carl schreef:

  Zit in Sestriere, gisteren 30-40cm verse sneeuw. Geen kat op de piste, zalig poeder rijden zo laat op het seizoen.
  Vanmorgen opgestaan met blauwe lucht. Aangename temperaturen, zalig dagje

 10. Joke, Riederalp schreef:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/53401B09-E3B3-4131-8E7D-3C6CB91CB724.jpeg
  Afgelopen donderdag lente in Milaan(sinds lange tijd),gisteren regen en s’avonds hier weer, sneeuw! Wat een winter!

 11. Joke, Riederalp schreef:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/5F0176AC-ED16-4FAC-B485-11675524EF46.jpeg
  Vandaag mogen we niet klagen……Het weekend weer sneeuw! Toch lijkt er vanaf maandag een lichtpuntje en lijkt eindelijk de zon eens langer te schijnen.

 12. Frans V schreef:

  Voor morgen staat het min max dagrecord op 1,2 graden, dat lijkt haalbaar! Zullen we de hele dag wel op het nieuws horen: Vandaag de koudste 17 maart ooit! En zondag elk uur op het ANP nieuws: gister was de koudste 17 maart ooit! 😉

  • Frans V schreef:

   edit: Het record is van 1909, dus als “ooit” te gek is mogen ze er ook van maken: koudste 17 maart in meer dan 100 jaar! 😉

 13. Thijs schreef:

  Vanavond rond 8 uur vertrekken naar Sestriere, hopen dat het meevalt onderweg en er ondanks alle moeilijk in te schatten lage drukgebieden een mooi stuwing komt! Een half jaar geleden deze week al in de planning staan en eigenlijk gedacht om lekker slush te boarden, wordt het ineens koud met poeder! Ik moet ergens wel een paar karma punten hebben gescoord ofzo :)…. *klopt af

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.