obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Regio rond Die Tauplitz meeste sneeuw gehad en nu schitterende Alpenherfst

check ook eens

21 Reacties

 1. Pascal (Harelbeke) schreef:

  Wordt het nog erger op Ijsland? De lavauitstoot blijft duren. Zie hier voor de prachtige live beelden.
  http://www.livefromiceland.is/webcams/bardarbunga/
  http://www.livefromiceland.is/webcams/bardarbunga-2/

 2. Valentijn schreef:

  Hier in Zell am SeeKaprun sneeuw gehad vanaf ca. 1800m. Dun laagje zo te zien. Kitzsteinhorn wil 3 oktober openen, als de sneeuwcondities het toe laten.

  • Eric schreef:

   Dan moet er zeker nog wat sneeuw bijkomen anders zijn wellicht alleen de 2 bovenste liften open en dat is dan wel een heel klein gebied. Maar we zullen het zien.

   Eind oktober probeer ik er te komen.

  • Leo schreef:

   Opmerkelijk hoe Meteovista/Weeronline zichzelf onnodig in allerlei bochten wringt (althans, volgens het Telegraaf-artikel)Dergelijke extremen (stel je voor: “In en rond Kockengen zal morgen tussen de 135 en 175 millimeter regen vallen”) zijn onmogelijk te voorspellen. Dat zal dan ook ongetwijfeld afgedekt zijn in de disclaimer. Dat de gemeente en het waterschap geld proberen binnen te halen en/of hun verantwoordelijkheid willen afschuiven is op zich sneu en onterecht maar voorstelbaar. Misschien is er meer aan de hand en e.e.a. incorrect weergegeven, maar het lijkt vooralsnog vooral gepruts van het adviesbureau!

 3. Roy schreef:

  Weeronline ben ik niet van gecharmeerd. Ooit was dat de Nederlandse versie van Wetteronline.de maar haal ze nu niet meer door mekaar want daarmee zou je het grote gerenomeerde wetteronline.de tekort doen.

 4. Spyfromthesky schreef:

  Ik schreef hier een tijdje geleden over de natuur en alsof de bladeren al war eerder her en der van de bomen vielen.

  Ik vroeg aan den lezers of ze zoiets ook waarnamen.
  Ik kreeg geen reacties, maar gisteren was het op het nieuws dat biologen verrast waren dat de bomen al rijkelijk de bladeren lieten vallen.

  Kijk, een hele vroege lente, geen winter, bepaalde boomrasssen, een koude augustus. Natuurlijk kunnen we daar na kijken.

  Maar als hopende kou optimist, wil ik er natuurlijk een andere draai aangeven.

  Overigens, hier in Dordrecht nu lekke en perfect weer.
  Vanmorgen vroeg op de fiets toch wel frisse handjes, maar toppie voor de rest.

  Spyfromthesky

 5. Bart schreef:

  hajo zijn er nog ontwikkelingen rondom de wintersportweerman App? dit zou erg fijn zijn:) kijkt toch niet iets makkelijker dan iedere keer de site intyppen

  • Roland Zwammerdam schreef:

   Ja!!! Wacht er ook met smart op. Van mij mag er wel een bannertje met reclame van parntergebieden in komen, zodat hij betaalbaar blijft. Meteen een foto functie erbij! Helemaal top.

  • Roy schreef:

   Grappig ik dacht er van de week ook al aan om dit hem te vragen! Het is al een tijdje stil rondom dit onderwerp. Stilte voor de storm? Wellicht worden we verrast.. 😉

  • JorneValstar schreef:

   Meer Wintersportweerman = Meer beter
   Reclame lijkt me geen probleem

 6. Theo schreef:

  Vanochtend eerste “frost advisory” van het seizoen voor westelijk Maryland en oostelijk West Virginia. Ik had inderdaad voor het eerst lange mouwen en frisse oortjes tijdens ons hardlooprondje Washington Zoo.

 7. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Van 28 september tot en met 3 oktober temperaturen rond 20 graden in de Lage Landen? Een mooie herfst in het vooruitzicht!
  http://meteocentre.com/models/explorateur.php?mod=gemglb&run=00&stn=TT2m&hh=228&map=eur&stn2=TT2m&run2=00&mod2=gfs&hh2=228&comp=1&fixhh=1&lang=fr

 8. Frederic schreef:

  Ook altijd leuk, Op Spitsbergen is de winter alweer dik begonnen, met sneeuw tot op zeeniveau.

 9. Chalet bachteln, riederalp schreef:

  Vandaag heerlijk geskied in Zermatt! Top sneeuw, blauwe lucht, weinig wind en circa -6 onder nul. Het was druk met nationale skiteams (Kroatië, Zwitserse jeugdteam), maar weinig “normale” skiërs. Vaak een piste voor je alleen joehoe. Nu weer thuis oma aflossen die aan het oppassen was 😉 Foto’s volgen zo.

 10. Maarten schreef:

  Het ligt buiten jullie zichtbereik, maar is wel volwaardig Europa.
  Daarom deze linkL http://sofiaglobe.com/2014/09/23/bulgaria-hit-by-first-snow-on-september-23/
  Sneeuw.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.