obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Betoverend mooi!

Die Tauplitz
Lees verder >

Die Tauplitz kleinschalig, gezellig, mooie pistes en toch prachtig uitzicht voor jong en oud

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Regen in aantocht naar Lage Landen en de Alpen

check ook eens

8 Reacties

 1. Rico schreef:

  Dank voor je mooie beelden vanaf de Hohe Salve Hajo. Erg mooi om te zien en ook het plezier wat je er aan beleeft. Ben je ook van plan om vanaf andere startplaatsen in het gebied ( zoals de Hartkaiser en Hahnenkamm ) te vliegen ?.

 2. Frederic schreef:

  De droogte valt ondertussen heel goed meer in de LL hoor Hajo. Alles oogt weer vrij fris, behalve de bomen die de voorbije maanden bruin zijn verdord natuurlijk. Gek eigenlijk, ik heb in juni en juli als een gek gesproeid om alles in leven te houden (wat net gelukt is), en dan valt er een paar keer echte regen en dan krijgt alles ineens weer flinke groene scheuten. Net alsof mijn planten het leidingwater niet lekker vonden. Tsk.

  • Frederic schreef:

   voor morgen wordt iig een flinke bak verwacht. Toch in ieder geval voor België en de Nederlandse westkust. Volgens het KMI kan er zelfs tot 40mm vallen!

   • Frederic schreef:

    in dat geval krijgt die neerslagtekort-grafiek een felle knik naar beneden. Nu ja, voor België dan toch

    • Asten (Harmelen) schreef:

     Vraagje mbt dat neetslagtekort:
     Worden van oudsher dezelfde meetstations gebruikt om het landelijke neerslagtekort te meten ?
     Zo nee, dan is het record uit 76 toch per definitie niet te vergelijken met een eventueel record in 2018 ?

     • Frederic schreef:

      geen idee Asten. Maar aangezien ook de voorbije decennia nog weerstations zijn geschrapt / verplaatst / bijgekomen, vermoed ik dat het antwoord op je vraag ‘neen’ is.

     • Hans schreef:

      Scherp! Asten.

     • Asten (Harmelen) schreef:

      Dank je Frederic…(en Hans)
      We hebben er dan wel niets aan om dit te ‘constateren’ maar toch …hahaha.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.