Red Bull Bataille des Bosses

Zaterdag 10 maart 2018 vanaf 10 uur ’s morgens is het weer zover, op de zwaarste ongeprepareerde afdaling van Europa, ‘De Zwitserse Muur’ (The Swiss Wall) Chavanette, vind een jaarlijks evenement plaats wat zijn sportieve weerga niet kent. Een wedstrijd op een 1,3 kilometer lange afdaling met een verval van 331 meter wat neerkomt op een hellingpercentage van 40 graden.

Le Mur Suisse

Wie in Portes du Soleil heeft geskied kent de Zwitserse Muur ongetwijfeld. Misschien heb je bovenaan gestaan en getwijfeld of je het wel aandurft. Sommigen hakken de knoop door en laten zich gaan in een roes van lef en durf. Anderen doen een stap terug op het moment dat ze over de rand gluren. Kom je regelmatig terug in het gebied dan blijft het kriebelen, doe ik hem (nog) een keer of stel ik het toch maar uit tot de volgende keer. Van uitstel komt vaak afstel maar deze keer niet, denk je misschien. Afijn, de afdaling is vanwege zijn steilte niet te prepareren. Zodoende ontstaan er immense hobbels, of buckels. Is er net sneeuw gevallen, dan is het misschien te doen maar is dat een aantal dagen/weken geleden, dan is het ijs vaak niet te ontwijken.

Red Bull Bataille des Bosses Le Mur

Het ‘Red Bull gevecht om de buckels’ is een uniek in zijn soort, must do ski evenement voor diegene die een gewone piste lang niet altijd uitdagend vind en zijn skills wil testen. Het zet jaarlijks ChampéryLes Crosets, Val d’Ílliez op de kaart en zo is het een internationaal evenement geworden. Durf je het aan? Dan kan je je hier opgeven. Heel toevallig toch net last van een oude blessure die dag? Ga dan kijken, het is beslist de moeite waard!


Kees

Kees brengt regelmatig verslag uit bij wintersportweerman.nl over o.a. zijn geliefde skigebied de Portes du Soleil. Zijn uitvalsbasis is Camping du Grand Paradis in Champéry waar hij al jaren komt om te genieten van alles wat met de winter te maken heeft. Skiën met Bob M. op zijn oren, maar ook de maan die 's nachts op de besneeuwde toppen schijnt vindt hij helemaal te gek! @LesPdSNL

5 reacties

Petronella Mihai · 14 januari 2021 op 20:11

mijn vriend heeft het uitgemaakt na een relatie van 7 jaar. het begon met kleine misverstanden, waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk is geworden. Hij zoekt mij niet langer, hij blokkeerde mijn nummer en mensen zeiden dat ze hem met een ander meisje zagen dit bracht tranen in mijn ogen omdat we op het punt stonden te trouwen, ik zocht hulp toen ik deze spirituele man tegenkwam genaamd Dr Ajayi die heeft geholpen veel mensen hebben een relatieprobleem, ik sprak met hem over mijn situatie en hij beschreef mij het proces om terug te komen met mijn geliefde, ik volgde zijn instructies en vandaag ben ik blij omdat mijn man terugkwam na 5 maanden uiteenvallen en wij zijn nu gelukkig getrouwd. Als je de hulp van een spreukgever nodig hebt voor een relatieprobleem, neem dan contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing. Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

Nora Pepe · 18 januari 2021 op 14:20

Heel erg bedankt ARTS ISIKOLO voor het terugkomen van mijn ex-vriendje. Ik schrijf dit geweldige getuigenis met betrekking tot deze man. Hij heeft al mijn wensen laten uitkomen. Mijn vriend en ik gingen al meer dan 3 jaar uit en hoewel we zoveel ruzies hadden gehad, hadden we nooit aan een breuk gedacht. Op een dag belde hij me op en vertelde me dat hij de relatie beu is en nergens kan zien waar we heen gaan. Maanden zijn verstreken en mijn vriend nam geen contact meer met me op en ik hoorde niets meer van hem en zijn mobiele telefoon was losgekoppeld. Ik wist dat ik hulp moest zoeken vanwege de zoveel liefde die ik voor hem heb. Ik heb contact opgenomen met deze geweldige spreukenmaker omdat ik nog nooit eerder contact heb gehad met iemand en ik vertel je dat na 2 dagen contact mijn ex-vriend me belde en vroeg om me te zien en de volgende ochtend droeg hij een ring om mijn vinger. Ik ben erg blij omdat ik binnenkort een getrouwde vrouw zal worden met de hulp van deze geweldige spreukmaker genaamd DOCTOR ISIKOLO. Ik heb beloofd je werken aan iedereen te manifesteren en neem alsjeblieft contact op met deze man om je te helpen op: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp hem op: +2348133261196.

Amber Luke · 19 januari 2021 op 08:24

Ik had 2 jaar geleden een probleem met mijn ex-man, wat leidde tot onze breuk. Ik was mezelf niet meer, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van me me vertelde over een spreukenmaker die haar ook bij hetzelfde probleem hielp, zijn naam is Dr. Ilekhojie. Ik e-mail de spreukmaker en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er gebeurde, belde mijn man me minder dan twee dagen op en vertelde me dat hij bij me terug zou komen, ik was zo blij dat ik hem terug had. Het meest interessante deel van het verhaal is dat ik zwanger ben. Dank aan dr. Ilekhojie voor het redden van mijn huwelijk en ook voor het redden van dat van anderen. Zet je goede werk voort, dr.Ilekhojies, neem contact op met gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

Andre Conor · 20 januari 2021 op 20:58

Dit zijn spreuken die worden gebruikt om problemen uit een romantische relatie op te lossen. Dus als u problemen heeft in uw relatie of huwelijk, zijn dit spreuken die voor u zullen werken.

Liefdespreuken zijn onderverdeeld in verschillende spreuken, waaronder
Verloren liefdesbetoveringen
Witte magie liefdespreuken
Betrokkenheid van spreuken
Liefdes spreuken voor valsspelers
Liefdesbetoveringen van aantrekkingskracht
Bindende liefdespreuken
En vele andere spreuken waarvan de cast de intentie heeft om liefdesproblemen op te lossen. Neem contact op met Dr Ilekhojie. WhatsApp-nummer + 2348147400259 / e-mail (gethelp05@gmail.com)

Denis Zvonimir · 21 januari 2021 op 10:00

AUTHENTIEKE LIEFDE SPELT HET WERK IN 48 UUR. Ik had mijn ex-vriendin terug met de hulp van DR ISIKOLO op (send@isikololovetemple.com).
Ik zag mensen getuigenissen schrijven over de betovering waarmee ze gezegend waren en door wie, dus ik wil ook de mijne zeggen. Het is ook met deze getuigenissen dat ik Dr. Isikolo ontmoette en contact met hem opnam om mijn ex Katrina bij mij terug te brengen, zodat we de vakantie samen konden doorbrengen, aangezien we al bijna een jaar uit elkaar zijn gegaan en mijn hart niet hetzelfde is geweest. Ik hou van deze vrouw met heel mijn hart. Met hulp van dokter Isikolo kwam mijn ex binnen 48 uur bij me terug nadat ik had voldaan en deed wat hij van me verlangde. Het is heel echt. Ook ik was geschokt en kon niet geloven dat het echt werkte. Ik zou je willen vertellen om contact op te nemen met deze man als je je geliefde terug bij je wilt hebben met snelle resultaten op zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of WhatsApp/Viber +2348133261196. Zijn website: https://isikololovetemple.com

Gesloten voor reacties.