Silverstar Mountain Resort in North Okanagan in Canada heeft nu een sneeuwhoogte van 220 cm en 420cm cumulatieve sneeuwval. Daarmee is 2019-2020 hier op recordkoers.

Bijzondere grafiek om zo eens te vergelijken. Was 1999 niet de lawinewinter in Galtür?

Het blijft een bijzondere winter met die extreme kou en sneeuw in het Verre Oosten en de afwezige sneeuw in Oost-Europa en het Nabije Oosten. Klik hierrr eens door de voorbije jaren heen en vergelijk.

Leuk om Wetteronline op de Weissensee te zien. Hierrr de video. Herinneren jullie je Mierenn##ker nog? Hij appte me gisteren…

Te gek zo’n community! Ga ik echt wel weer in investeren dat jullie die voordelen van een community ook hebben. Gisteren in Zell am See op zoek naar de Dutchweek venue ook weer eens herkend op de piste…. nou nu ga ik rennen naar het station om met de trein naar Kitzbühel af te reizen om me onder te dompelen in het feestgewoel van het Hahnenkamm Rennen.

Categorieën: Wereldwijd

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

44 reacties

Gesloten voor reacties.