Captur HH - Website.00_00_39_16.Still003

Vandaag is het dan eindelijk zo ver! RaaddeSneeuwhoogte.nl is live! Wat is dat nu weer? Het is een actiespel waarbij jij gaat raden hoeveel sneeuw er op 20 februari 2015 om 15.00u ligt in het Franse skidorp Tignes. Als jij de winnaar bent ga jij met 4 personen van jouw keuze met een splinternieuwe Renault Captur een wintersportweekend in Tignes beleven.

De meetpaal staat al een tijdje proef te draaien. Gisteren meteen al mooie sneeuw erbij. Dit zijn beelden van gisteravond! De livestream van deze webcam zie je hierrr. Snap je hem? Zin in? Surf dan nu naar RaaddeSneeuwhoogte.nl en speel!

Captur HH - Website.00_01_07_22.Still005

De timing kan natuurlijk niet beter: niks nada de laatste weken en net als de actie begint begint het stevig te sneeuwen!  Tja dat krijg je als je met wintersportweerman.nl samenwerkt. LOL. Het ziet er ook naar uit dat ik de eindmeting ga doen in Tignes op 20 februari. Ik mag zelf niet meespelen. Dat is dan weer jammer natuurlijk. Maar jij wel en dus zeg ik: doen! mail_header_nl

Renault Captur, de auto waarmee geen wintersportgebied onbereikbaar is! Hierrr meer info over deze nieuwe auto. Huiskamervraag voor de discussie: wat is jouw favoriete wintersportvakantie-auto? Natuurlijk is dat je eigen vertrouwde auto of die droomauto die je altijd al wilde hebben. Deel het in de reacties!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

34 reacties

Gesloten voor reacties.