Captur HH - Website.00_00_39_16.Still003

Vandaag is het dan eindelijk zo ver! RaaddeSneeuwhoogte.nl is live! Wat is dat nu weer? Het is een actiespel waarbij jij gaat raden hoeveel sneeuw er op 20 februari 2015 om 15.00u ligt in het Franse skidorp Tignes. Als jij de winnaar bent ga jij met 4 personen van jouw keuze met een splinternieuwe Renault Captur een wintersportweekend in Tignes beleven.

De meetpaal staat al een tijdje proef te draaien. Gisteren meteen al mooie sneeuw erbij. Dit zijn beelden van gisteravond! De livestream van deze webcam zie je hierrr. Snap je hem? Zin in? Surf dan nu naar RaaddeSneeuwhoogte.nl en speel!

Captur HH - Website.00_01_07_22.Still005

De timing kan natuurlijk niet beter: niks nada de laatste weken en net als de actie begint begint het stevig te sneeuwen!  Tja dat krijg je als je met wintersportweerman.nl samenwerkt. LOL. Het ziet er ook naar uit dat ik de eindmeting ga doen in Tignes op 20 februari. Ik mag zelf niet meespelen. Dat is dan weer jammer natuurlijk. Maar jij wel en dus zeg ik: doen! mail_header_nl

Renault Captur, de auto waarmee geen wintersportgebied onbereikbaar is! Hierrr meer info over deze nieuwe auto. Huiskamervraag voor de discussie: wat is jouw favoriete wintersportvakantie-auto? Natuurlijk is dat je eigen vertrouwde auto of die droomauto die je altijd al wilde hebben. Deel het in de reacties!


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

34 reacties

Gesloten voor reacties.