fiesch-kadjar2

Renault Kadjar nodigt jou uit om mee te spelen op raaddesneeuwhoogte.nl. Vandaag is de tweede van drie actieweken begonnen. Waar gaat het om? De Renault Kadjar is een auto voor avontuurlijke mensen die hun passie volgen. Daarom zijn er drie echte actiesporten in de sneeuw uitgekozen die jij kunt ervaren als je tenminste wint! Het gaat om de sledehondensport, het paragliden en ijsklimmen. De tweede loopt op dit moment al.

fiesch-para

Surf dus naar raaddesneeuwhoogte.nl en klik op Doe Mee. Vervolgens kun je aangeven wat de sneeuwhoogte op de berg zal zijn in Fiesch in Wallis in Zwitserland op 7 maart om 13.00 uur. Als er verschillende deelnemers zijn met het goede antwoord wordt gekeken wie het als eerste opgaf. Is er niemand met het goede antwoord, dan wint degene die er het dichtste bij zat. Op 7 maart tussen 13 en 16 uur wordt de winnaar al bekend gemaakt.

fiesch-gondel

De winnaar van elke actieweek (3 winnaars dus in totaal) wint een weekend naar de Alpen te winnen met de Renault Kadjar voor 4 personen. Elke actieweek heeft als bestemming het skigebied waarover die actieweek ook gaat. Je gaat dan met z’n vieren natuurlijk ook die activiteit doen (t.w.v. € 2.250,-). In Fiesch dus paragliden.  Ik zou zeggen: wat doe je hier nog! Surf naar raaddesneeuwhoogte.nl.

fiesch-kadjar

En je kunt natuurlijk ook altijd een proefrit aanvragen!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.