Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Pyreneeën en Alpen in koude fase in teken reddingsoperaties (en kou komt terug)

check ook eens

5 Reacties

 1. johan w schreef:

  Vooreerst medeleven met de familie van de slachtoffers, wat ik wel niet begrijp is dat een ervaren gids de weg kwijt geraakt. Men kan nu toch beroep doen op de modernste gps technieken, offline zodat je wanneer je goed voorbereid bent offline altijd weet waar je bent . Wanneer je vooraf je geplande tocht ook nog eens op de gps/smartphone hebt gezet weet je perfect waar je bent en hoe ver je nog moet . Extra batterij is ook altijd nodig, dit maakt dat dit ongeval vermeden had moeten worden.

  Johan W

 2. Jannes schreef:

  Griekenland, Zakynthos ook perfect. Regen begint pas hier voorbij haha 😀

 3. Hans schreef:

  Gisteren schreef ik al e.e.a. Dat ze geen iglo bouwden was omdat ze zich op dat moment in rotsig gebied bevonden waar ze tussen de rotsspleten wilden schuilen, er lag daar weinig sneeuw.
  Naast de gids overleed z’n Bulgaarse vrouw en 5 personen uit Italië (3 uit Bolzano, 2 uit Como). Naar het schijnt was de groep slecht voorgelicht over de zwaarte van de tocht en dus niet goed uitgerust. Ook het weer was zodanig dat de tour eigenlijk had moeten doorgaan.

  • Mark (breda) schreef:

   NIET had moeten doorgaan bedoel je wss Hans. Woord weggevallen.

   Wat een drama. Ik snap niet dat er geen hulp is opgeroepen of in ieder geval niet eerder.

   Sterkte voor de nabestaanden.

   • Hans schreef:

    Excuses, klopt Mark: NIET!
    Het was al laat dat ik schreef….
    Ze konden geen hulp oproepen (denk ik). Zéér slecht weer! Berggids (uit Como It. woonachtig met zn vrouw in CH) had geen GPSspullen etc. bij zich…………
    Overlevende man van 72 en 56? zijn nog in kritieke toestand.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.