Lederhose-Wedel-Finale

Op 11 en 12 april a.s. krijg je in de Zillertal Arena direct een gratis skipas als je in Dirndl of Lederhose bij de kassa verschijnt. Het event heet de Wedelfinale en wordt voor het tweede jaar op rij gehouden. Geen Oostenrijkse klederdracht bij de hand? Geen probleem! Op de heenweg naar de Zillertal Arena kom je automatisch langs de Zillertaler Trachtenwelt in Schlitters ( ja met de Pamela Anderson megaposter) , een megastore vol betaalbare klederdracht.

Zell am Ziller, Gerlos, Wald-Königsleiten en Krimml bieden een speciaal Snow, Sun & Fun arrangement waarbij je 3 dagen in de watten wordt gelegd. Het is nu al duidelijk: het seizoeneinde is geniaal deze winter! Nog een week lang valt er regelmatig sneeuw en dan komt waarschijnlijk een fase met dagenlang droomweer (zie weerbericht). Het is ook geen geheim dat juist die laatste weken van het seizoen zo heerlijk rustig zijn op de pistes. Dus zelfs als je met Pasen niet meer weg kunt, blijft het superaantrekkelijk om alsnog een paar dagen te gaan rond het weekeinde van 11 en 12 april 2015. Voor veel skigebieden de laatste dagen van het seizoen maar er is ook altijd wel een gletsjer in de buurt waar het feest nog langer doorgaat. Of ga eens met toerski’s de berg op als het gebied officieel al is gesloten!

 


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *