Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Prins Johan Friso R.I.P.

check ook eens

7 Reacties

 1. Jelte schreef:

  Mee eens Hajo ….alles lijkt zo makkelijk en je denkt “ach mij overkomt niets”
  Was 2 weken er voor in Lech, doet je wel denken over wat er verkeerd kan gaan(ook menig keer op die piste geweest(maar niet off piste)

 2. Viking (Harmelen) schreef:

  Respect, ook voor jou Hajo, dat je hier aandacht aan schenkt. Ik heb zelf ooit van dichtbij een massa sneeuw langs zien schuiven. De rillingen over zoiets indrukwekkends !

 3. Niels schreef:

  Over de tip voor wintersporters, leer van wat bij andere mis ging, beter gezegd doe een lawine cursus.
  Wat is jou mening hajo, Ik vind van een boek of verhaal kan je informatie op doen, maar in de sneeuw leer je het zelf het beste/meeste!!

 4. Geert schreef:

  Benieuwd naar je E-book. Ik zal toch nioet zo snel off-piste opzoeken en al helemaal niet bij condities met zo veel sneeuw.

 5. Snowman schreef:

  Off piste skien is zo iets moois, 1 met de natuur. Ruig, uitdagend, in een woord fantastisch. Helaas is het alleen zo ontzettend gevaarlijk.

  Heel mooi dat Hajo er zo veel aandacht aan besteed, want wat mij betreft kan het niet vaak genoeg vermeld worden. Denk na voordat je voorbij de bordjes/linten gaat, of toch dat ene zijdal induikt.
  Heel erg aantrekkelijk, maar oh zo onvergeeflijk.

  R.I.P

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.