De prachtige sneeuwrijke beelden blijven gewoon binnenkomen. Ik spotte deze ochtend al geweldige plaatjes uit Livigno en Val Thorens. Ik wou jullie deze natuurlijk niet onthouden. Het belooft een prachtige winterse week te worden. Geniet zeker even mee van de prachtige winterse beelden op 5 november. Ik open met een plaatje uit het Aostadal, de enige regio waar vandaag de zon schijnt. Hierboven zie je MonteRosa.

Prachtige winterse beelden vanuit Frankrijk op 5 november

Ik open met dit plaatje van deze ochtend in Val Thorens, ze hebben het zelf op hun Facebookpagina gepost. Heerlijk daar. Op 23 november opent het skigebied officieel zijn deuren.

Een prachtig ochtendplaatje komt er ook vanuit Chamonix, aan die wonderschone Mont Blanc. Afkomstig van deze webcam op Bergfex.

Zonsopkomst winterse beelden CHamonix 5 november

Ook Courchevel plaatste gisterenavond nog leuke foto’s op hun Facebookpagina.

Wanneer we naar de Rhones-Alpen gaan kijken zien we in Lognan Les Grand-Montets dit prachtige beeld.

Ochtend beeld Rhones-Alpen op 5 november

Les Arcs 1950, het schattige dorp midden in het skigebied zag er deze ochtend ook bijzonder mooi uit. Geraakt er ook al iemand in de Kerstsfeer dankzij deze foto?

Winterse ochtend in Les Arcs 1950 op 5 november

Prachtige winterse beelden vanuit Oostenrijk op 5 november

Op de Kitzsteinhorn in Zell am SeeKaprun vindt dit weekend weer het WOW-glacier festival plaats. Ook daar staat vandaag nog extra sneeuwval op de kaarten. Voor de Belgen onder ons misschien een leuk last-minute tripje tijdens het verlengd weekend? Op onderstaande foto zie je trouwens de hevige sneeuwval van vanochtend.

Winterse beelden vanuit Zell am See Kaprun op 5 november

Ook op de Stubaier Gletscher is het hard aan het sneeuwen! Ik ben benieuwd of de liften daar vandaag wel openen.

hevige sneeuwval in stubai

Ook in Axamer Lizum beginnen ze de dag met de nodige sneeuwval. In het algemeen zijn de beelden vanuit Oostenrijk best grijs vandaag met de nodige sneeuwval en / of regen.

Sneeuwval in Axamer Lizum

Prachtige winterse beelden vanuit Italië op 5 november

Ik start met een leuke video van de Facebookpagina Livigno is Magic . Die leerde ik dankzij Jorne kennen 😉 !

Verder hier een prachtige foto vanuit Pila in Italië. Het lijkt erop dat het Aoastadal vandaag de enige plek is waar de zon schijnt.

Val Gardena heeft ook een laag sneeuw gehad, vooral grijze beelden vanuit de Regio Zuid-Tirol.

Voor meer Italiaanse plaatjes mag je altijd hier even klikken en Hajo’s laatste weerbericht vind je hier.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

13 reacties

Gesloten voor reacties.