Wil je nog genieten van de sneeuw in Groningen dan moet je snel zijn. Hierboven een still van de Grote Markt met de Martinitoren. Hierrr de link naar de live beelden.

 vismarkt2601

En hier idem de link voor de cam op de Vismarkt

temp2601_21

Zoals Ab terecht opmerkte in de reacties lopen de weermodellen ver voor de troepen uit. De vorst had Nederland eigenlijk al verlaten moeten hebben om 9 uur. In werkelijkheid vriest het nog mooi! Het kan dus nog wat uurtjes door sneeuwen. Ik bel net met een vriend die in Oost-Groningen woont en ik hoor dat het aan de Duitse grens ook al licht is begonnen te sneeuwen. Er ligt 5 tot 10cm in de tuin. 

Groningen, t Ebbingekwartier

Ook Groningen. Ebbingekwartier (H/T Leo).

Avondbericht Alpen en weermodellen volgt!

Categorieën: NederlandNieuws

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

9 reacties

Gesloten voor reacties.