Wat een grandioos Pow(d)er-weekend heeft de Hintertux Gletsjer te pakken zeg

Ook dit jaar 11 okt t/m 13 okt zijn er weer vele wintersport fans naar de Gletscher gelokt, voor het legendarische Powder-weekend! Niet alleen de prachtige dump die er eergisteren is gevallen laat het evenement slagen, ook een bomvol programma in de vele restaurants, apres ski bars, en podiums buiten zorgen voor veel vertier. Het Powder-weekend is ieder jaar weer de officiële seizoen-start voor dit gebied. Het Radio station “Antenne Bayern” veranderd Tuxer Fernerhaus in een geweldige feest tent. Gelijktijdig worden ook in de “Sommerberg Arena” en in der “Hohenhaus” gezellige dingen georganiseerd. Op dit moment is het erg vrij zonnig en een heerlijke temperatuur van 5 graden onder nul. Eergisteren is er 40 cm nieuwe sneeuw gevallen wat op een totale sneeuwhoogte van 105 cm uitkomt! 
tuxerferienhaus

Via Twitter komen er berichten binnen dat het dit jaar weer een geweldig weekend was en nog steeds is! Wish i was there..
hintertuxer_gletscher
hintertuxer_gletscher1
hintertuxgletscher

Like en Share dit bericht om andere wintersport liefhebbers te informeren;-)  
Twitter: @WintersportMM


Marco

Marco: Geboren 14 november 1976. Fanatiek skiër en natuurliefhebber. Vader van 3 kids en sinds 2011 verbonden aan WSWM. Hierbuiten is Marco werkzaam bij het ministerie van veiligheid en justitie.

3 reacties

Gesloten voor reacties.