loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Postwiese – Neuastenberg: verrassend veelzijdig en heerlijk rustig

check ook eens

2 Reacties

  1. johan w schreef:

    Wij zijn er 3 weken geleden ook 2 dagen gaan skiën. Wij hadden toen goed weer. De pistes zijn kort, maar op een klein compact gebied kan je alle mogelijke pistes skiën. Blauw , rood en zwart. Dus een mooie variatie is mogelijk, ook was het niet al te druk en vooral veel minder echte (nederlandse) beginners op de piste tov Winterberg . Niet vergelijkbaar met ‘echt’ skigebied maar om in te skiën, te leren skiën ideaal. Niet duur, niet ver. PS: je hebt een mooie, verzorgde camperplaats vlak bij de piste( 250m). Zeer vriendelijke uitbaters!. Greetz Johan

  2. In Neuastenberg moet je aan de hoofdweg betalen voor het parkeren. De parkeerplaats bij de kerk (afslag Mollseifen) is gratis en de skipiste loopt letterlijk over/door het parkeerplaats. Ski-in, Ski-out dus, een stuk fijner dan betaald boven aan de weg!
    Verder inderdaad erg leuk skigebied met mooi funpark en heel pittige zwarte pistes bij de Schanszenhang, rechts op de pistekaart en in het echt vrij lastig te vinden.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.