Pop in the city dit jaar in Les Menuires

Savoie (73) Saint Martin de Belleville, ski dans les trois vallées, la station des Ménuires la Croisette // France, Savoie(Savoy) (73 ) ski in three valleys, center of the resort of Ménuires, Croisette

Ben jij en jouw vriendinnen opzoek naar een leuke wintersportbestemming? Mag het avontuurlijk zijn en ook een gezonde dosis fun bevatten? Wel stop dan met zoeken en ga het weekend van 10 maart richting Les Menuires. Voor de 4de keer is het tijd voor “Pop in the city”, een hele dag fun en challenges speciaal voor dames. Lees in deze post alles over dit event.

Pop in the city, dat is sport en plezier in één!

Deze urban race bestaat al enkele jaren en lokt tussen de 400 à 700 vrouwen voor een dag vol sport en plezier. Gedurende de 8 uur durende race probeer je leuke opdrachten te volbrengen. De thema’s die aan bod komen zijn kunst, cultuur, sport, solidariteit en extreme! Dat laatste moet je niet afschrikken met een gezonde dosis aan creativiteit kom je al enorm ver. Dit jaar is Les Menuires de uitvalsbasis voor de sneeuweditie.

Onderstaand filmpje toont je wat je kan verwachten gedurende deze wintersporteditie.

Pop In Risoul 2016 – L’intégrale from Pop In the City on Vimeo.

Tijdens het deelnemen aan deze leuke wedstrijd leer je het skigebied op een andere manier kennen. Daarnaast zorgen de challenges voor een leuke afwisseling. Je hebt vast wel iemand in jouw groep die een durfal is, een creatieve ziel en een denker. Het is eens iets anders dan een gewone loopwedstrijd of een gewoon wintersportweekend. Na een fijne zaterdag vol plezier kan je de andere dagen op de pistes van Les Menuires knallen. Met 160 kilometer aan pistes, een investering van 2,5 miljoen euro aan besneeuwing en  de nieuwe verlichting van La Croisette is dit echt een topbestemming.

Pop in the city in Les MEnuires

Wil je meer weten, klik dan even op deze link.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.