Piz Seteur Dalstation

In Val Gardena zijn ze de laatste dagen hard aan het werk. De nieuwe gondellift “Piz Seteur” dient er klaar geraken voor het nieuwe wintersportseizoen. Weg met de 4 persoons-stoeltjes lift en op naar een nieuwe ultramoderne 10 persoonsgondel. Wachtrijen zijn vanaf nu verleden tijd. Wil je meer informatie of foto’s surf dan zeker even naar de volgende website.

Piz Seteur wat gaat er veranderen

De oude stoeltjeslift dateert nog maar uit 1998, toch werd er gekozen om deze essentiële lift te vervangen voor het comfort van de wintersporters in deze mooie regio. De nieuwe gondellift vertrekt van hetzelfde punt Plan De Gralba en krijgt een tussenstation bij Gran Paradiso en Comici II. Beide stoeltjesliften die je richting St Christina brengen. Kies je voor de groene route dan kan je blijven zitten tot het bergstation richting de Sella Ronda.

PIz Seteur de nieuwe gondellift in Val Gardena

Piz Seteur hedendaags design en comfort

De gondels en het middenstation zijn van de hand van meesterdesigner Pininfarina,een ronkende naam die bij autoliefhebbers ongetwijfeld een belletje doet rinkelen. Door de brede ingang en verwarming zorgen deze voor behoorlijk wat comfort bij de gebruikers. De gondels zullen trager gaan waardoor er minder stress ontstaat in de gondel. Geen geduw en getrek nodig dus. Daarnaast gaan er 6 gondels tegelijk openen in het dalstation, waardoor je rustig kan instappen. Met 77 ultramoderne gondels kan deze nieuwe lift 3650 personen per uur vervoeren.

Piz Seteur high comfort en design

De zitjes zijn gemiddeld 46,50 cm en de gondel is 216 centimeter hoog, beide een voordeel voor de reiziger.

Piz Seteur design en comfort

Ook het dalstation en het middenstation zijn echt designgebouwen. Ik ben echt benieuwd hoe deze eruit gaan zien wanneer ze klaar zijn. Wie van jullie plant er een reisje en bezorgt er ons de eerste plaatjes deze winter?

Piz Seteur dal- en middenstation

Wist je dat je nu ook makkelijk jouw tripje richting Val Gardena al kan boeken? Je kan het hier nog even rustig lezen. Geef nu toe, met zijn 175 kilometer aan pistes en de mogelijkheid om de Dolomiti Superski te ontdekken is Val Gardena een perfecte wintersportbestemming.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

8 reacties

Gesloten voor reacties.