DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Pistes Val d’Anniviers nog perfect en jij kunt Lara Gut ontmoeten

check ook eens

1 Reactie

  1. Joke,riederalp schreef:

    https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/8695706985.jpeg Het had volgens bergfex al 2 dagen moeten sneeuwen maar, de zon laat het hier tot nu toe niet afweten! Wel voor het eerst geen nachtvorst….. en windstil(stilte voor de storm?)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.