De verkiezingen in Italië zijn inmiddels achter de rug en het lijkt erop dat er een nieuwe wind gaat waaien in de Italiaanse politiek. Michèle zegt er het volgende over live vanuit Val Gardena: ” De verkiezingen zijn voorbij, nu begint de ellende, haha! Dat Grillo zo veel gewonnen heeft, zegt veel! Vandaag was ik skieën op de Seceda. Heb nog nooit zo veel mensen gezien, daarom heb ik een foto gemaakt. Het leek wel een mierenhoop.”

Dit bevestigd maar weer eens dat de populariteit van de Italiaanse skigebieden gestaag stijgt. Zeer terecht ook, qua omgeving doen de Italiaanse zeker niet onder voor Oostenrijk of Frankrijk en ook de gastronomie is in de afgelopen jaren met grote stappen vooruit gegaan. Onder andere Val Gardena hoort gewoonweg bij de toppers van de Alpen op dit moment!


Finn

Finn Brouwers (23 jaar) reageerde veelvuldig op Hajo's vorige platform toen hij als 17-jarige snowboarder op het VWO zat. Hajo viel op hoe veel kijk hij op meteorologie had. Hajo en Finn spraken af en Finn werd vaste invalkracht. Finn startte een studie tot beroepsvlieger aan de KLS en had steeds minder tijd. Inmiddels is Finn ruim een jaar afgestudeerd en vliegt hij vanaf Schiphol naar vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast vind je Finn nog altijd op WSWM om Hajo bij te staan tijdens de drukke momenten in het winterseizoen!