Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontsnap aan het dagelijkse leven in deze prachtige omgeving.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Pech onderweg

check ook eens

1 Reactie

  1. Dennis schreef:

    Pff, afgelopen skivakantie (december) het slachtoffer geworden van autopech. 2 weken na de grote beurt van mijn auto, dus zo’n check zegt niet altijd zo veel 🙂

    In Duitsland (Pforzheim) 4 uur moeten wachten op de ADAC. Met 2 kleine kinderen (2 en 4). Gelukkig begaf de turbo het vlak voor de uitrit naar een raststätte. Extra overnachting moeten doen die achteraf niet door de ANWB vergoed blijkt te worden (wel zo doorgegeven via de telefoon). Uieindelijk zondagmiddag pas op de plaats van bestemming aangekomen in Oostenrijk. Wel genoten van een heerlijke vakantie in Fendels met perfecte sneeuw en lege pisgtes 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.